55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

מאפים מבצק יוגורט במילוי מוצרלה

12/09/2019

כשהיינו באיסטנבול בחודש שעבר, (שאגב, היה טיול מדהים),
בבית המלון ששהינו בו הגישו את המאפים האלה לארוחת הבוקר,
הם היו כל כך טעימים שהייתי חייבת לשחזר אותם, 
ואת טעמם כשחזרנו הביתה.
הכנתי

ויצא מדהים
הנה משתפת איתכם את המתכון שגם אתם תהנו..בכיף

 

מאפים במילוי מוצרלה
מצרכים:
2 ביצים
200 גרם חמאה רכה
חצי כוס שמן
מלח לפי טעם
כף סוכר
כף חומץ
500 גרם קמח תופח (אם הבצק רך אפשר להוסיף)

כוס יוגורט טבעי או שמנת חמוצה

אפשר להוסיף כוס שמיר קצוץ לבצק
(אני הכנתי תבנית אחת עם שמיר ותבנית אחת ללא שמיר)

למילוי:
2 כוסות מוצרלה או קשקבל מגורד

ביצה טרופה למריחה
שומשום לציפוי

אופן ההכנה:
ללוש מרכיבי הבצק לבצק חלק ונוח לעבודה.

לחלק את הבצק לכדורים בגודל פינג פונג בערך.
כל כדור לפתוח לעיגול (אפשר בעזרת הידיים, הבצק מדהים לעבודה ונוח).
למלא בנדיבות בגבינת המוצרלה או קשקבל ולסגור היטב בעדינות.
למרוח ביצה ולפזר שומשום מעל

לאפות 180 מעלות כ-30 דקות עד הזהבה יפה.

המאפים האלה טעימים כל כך לארוחת בוקר או ערב עם כוס תה או קפה או בכלל,
פשוט כיף

רוצו להכין ותהנו..אל תשכחו לשתף אותי איך יצא לכם

רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת