33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מתחילים שנה...עם בורקס :-)

מתחילים שנה...עם בורקס :-)

אז הגענו לשלב, והגדולות שלי, בנות 11 ו- 9 התחילו ללכת לבית הספר :) 

כולנו מאוד מתרגשים, ומה עכשיו ? מה מכינים לארוחת עשר ? ? 

קודם כל, כתבתי להן מערכת שעות של אוכל על המקרר. הן יודעות מה אני מכינה להן, וזה דווקא אחלה כי זה עוזר להן בתכנון והן עוזרות ערב לפני במה שיכולות. 

זו דוגמא נחמדה, הכנתי להן בקופסא חביסושי (חביתה, גבינה שמנת וסלמון מגולגל וחתוך לחתיכות משובללות), 2 תמרים משוקלדים, חצי שמנת, אגס וקצת קרקרים בקופסא קטנה. 

 

 

 

 

 

 

מה עוד ניסינו להכין היום, אבל לא הצליח להישאר ממנו אף לא חתיכה אחת למחר בבוקר ? 

אותו "בורקס" מפורסם מהעת האחרונה עם דפי אורז. המתכון המקורי עם גבינות אחרות, מצרפת את איך שאני הכנתי (כי זה מה שהיה זמין). 

חבילת דפי אורז עגולים 

מלית : 

1 ביצה (שומרים קצת מהביצה כדי למרוח מלמעלה לפני שמכניסים לתנור). 

1/2 מיכל שמנת חמוצה מהערבה 27%

כוס גבינת קשקבל מגורדת

מתחילים בלהשרות את דפי האורז, כל דף בנפרד, 1/2 דקה לריכוך. מניחים כפית מהמלית באמצע השליש התחתון. ואז סוגרים, מלמטה, ימין, שמאל וסוגרים את הלמעלה. מניחים בתבנית תנור (יוצאים 10 בערך מכזו כמות של המלית), ומצפים בשארית הביצה מעל כל אחד מהבורקסים. אופים בחום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות עד הזהבה. 

      

בתאבון ושתהיה לכולנו שנה מוצלחת ופוריה ! 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת