1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

קינוח קפוא של קצפת ומנגו ללא סוכר

09/09/2019

 

הקינוח בהשראת מתכון של קלי מגר מ"לאשה". היא קוראת לו פרפה מנגו ליים מהיר אבל למיטב ידיעתי פרפה אמור להכיל גם ביצים ובמתכון אין. לכן שיניתי את השם וגם המרתי את הסוכר בסוכרלוז ועוד מספר שינויים קטנים..

החומרים הדרושים:

2-3 מנגו מקולפים וחתוכים
3-4 כפות ליים או לימון + קליפה מגוררת
2-3 כפות סוכרלוז
500 מ"ל שמנת להקצפה (2 מיכלים)
1 כף שטוחה של בנפייבר (סיבים)

1- 1.5 כוס פירורי עוגה או גרנולה לפיזור בין השכבות

אופן ההכנה:

מרפדים בנייר אפייה תבנית אינגליש קייק .

מרסקים את המנגו עם מיץ הלימון/ליים והקליפה המגוררת, מוסיפים סוכרלוז ובנפייבר ומעבדים שוב למחית אחידה.

מקציפים במיקסר את השמנת במהירות גבוהה למשך כ-3 דקות.

מאחדים את שתי התערובות ידנית בתנועות קיפול עדינות לתערובת הומוגנית.

יוצקים מחצית הכמות לתבנית ומחליקים. מעל מפזרים את הגרנולה או פירורי העוגה. מעל - את המחצית השנייה של הקרם ומלמעלה עוד גרנולה או פירורי עוגה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למספר שעות.

לפני ההגשה כדאי להוציא למקרר לחצי שעה בערך , לפרוס פרוסות ולהגיש. אפשר גם להגיש בכוסות או קעריות ריבועים מהקינוח ולשמור במקרר עד להגשה.



קינוח מרענן וקליל.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת