77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פרגיות בסילן

פרגיות בסילן

 

מצרכים

2 ק"ג פרגיות

2 כפות סילן

5 בצלים

מלח גס

כפית כמון כפית בהרט 2 כפות שמן

אופן ההכנה

להכין משרה מלח גס כמון בהרט ושמן

למרוח את הפרגיות ולהכניס למקרר לשעתיים או לילה

לפרוס גס את הבצלים להניח בשורה אחת את הפרגיות

לזלוף כף סילן ולטגן אותם על אש גבוהה 20 דקות

באמצע להפוך אותם כדי שיקבלו צבע

להוציא את הפרגיות

להניח שוב בשכבה אחת נגלה שנייה אחרי שקיבלו צבע

להחזיר את הפרגיות  לכסות  במים חמים

לכסות במכסה חצי פתוח על אש נמוכה לפחות שעה

עד שהרוטב מצטמצם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת