1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

גלילת תפוחי עץ ללא סוכר

01/09/2019

החומרים הדרושים:

כ-350 גרם (כ-3.5 כוסות) קמח כוסמין מעורב (לבן ומלא)
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס מיץ תפוזים או גביע יוגורט 3%
1-2 כפיות מיץ לימון
1כף סוכרלוז

למלית :
4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות עם הקליפה
1/2 כוס שקדים טבעיים כתושים
כ-1 כוס סוכרלוז
50 גרם חמוציות ללא תוספת סוכר
50 גרם מרציפן ללא סוכר (שקד תבור) חתוך לקוביות קטנות
2 כפות שיבולת שועל אינסטנט
קורט קינמון
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית תמצית שקדים
קמצוץ זרעי אניס, שומר וכוסברה כתושים
קליפת לימון מגוררת + מיץ לימון/תפוז

למריחה על עלי הבצק - שוקוטחינה ללא סוכר או ממרח חרובים ללא סוכר

לציפוי לפני האפייה:
1 ביצה טרופה מדוללת בכף מים וסומסום

אופן ההכנה:

מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים קוביות חמאה ויתר המרכיבים ומעבדים לבצק אחיד ורך. שומרים במקרר כשעתיים או עד למחרת אם רוצים. אך בהחלט ניתן לעבוד איתו אחרי שעתיים.

המלית: מערבבים את כל מרכיבי המלית ושומרים במקרר עד להרכבת הגלילות.



מחממים תנור ל-180 מעלות.

מוציאים את הבצק ומחלקים אותו ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני, מורחים בשכבה דקה שוקוטחינה או ממרח חרובים ומעל מעט מהמלית. מגלגלים כל עלה לגלילה.

מעבירים את הגלילות לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מצפים את הגלילות בביצה טרופה ומפזרים סומסום לקישוט. אופים כ-20 דקות או עד שהגלילות מזהיבות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת