44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

חדשות מתוקות מעלית: טבלת שוקולד פרה במתיקות מעודנת!

איך זה להיות עם ולהרגיש בלי?

במוצרי מזון היצרנים כבר יודעים שאנחנו יודעים.

מה בריא יותר ומה פחות.

וכמו שהאדם הפרטי מחפש להיטב את התזונה, כך גם היצרנים מיישרים קו עם הרצון והצורך-

ומעת לעת אנחנו מתבשרים על עוד מהפכה קטנה.

הפעם עלית עשו צעד גדול בכיוון.

הכירו את מופחת הסוכר החדש של הפרה!

.

.

.

 

טבלת שוקולד פרה במתיקות מעודנת

זה דרש זמן, משאבים ומומחיות - אבל בעלית נענו לאתגר, וההצלחה מנת חלקם וחלקנו.

מהיום אפשר להנות משוקלד איכותי וטעים ובו 30% פחות סוכר (!!) ללא תוספת של ממתיקים מלאכותיים.

לראשונה בישראל נוכל להנות משוקולד קצת יותר בריא, כאשר במקום סוכר יש שני רכיבים מרכזיים: סיבים תזונתיים (17%) וקמח מפקעת אגוזי טייגר טחונים (5%). איתור חומרי הגלם הייחודיים ופיצוח המתכון המדויק אפשרו הגעה לפרופיל טעם מתקתק תוך שמירה על המרקם הנימוח המזוהה עם השוקולד. המוצר אושר כ"מוצר חדש" על פי חוק המזון.

אנחנו כבר שמענו על סטיביה כממתיק טבעי, אבל על הרכיב החדש הזה - פקעת אגוזי הנמר (המכונה טייגר) - אנחנו שומעים לראשונה.

אבל בספרד, שם שורשיה, היא מוכרת ושם משלבים אותה בתרבות האוכל המקומי במדינה, כמו גם בדרום אמריקה ובמדינות המזרח.

לפקעת פרופיל שומנים הדומה לשמן זית, היא עשירה בוויטמינים ומינרלים, עתירה סיבים תזונתיים מהסוג שאינו מסיס במים, וכמו כן יש בה תכולה גבוהה של עמילן פרוביוטי עמיד המשמש כמזון ומצע לבקטריות הידידותיות במעיים. טעמה של הפקעת מתקתק, ולכן בתהליך פיתוח מורכב נמצא כי יכולה להוות מקור למתיקות שיאפשר הפחתה משמעותית של סוכר תוך שימור טעמו המוכר של השוקולד.

 

אז מהיום אפשר להנות משוקולד פרה (בלי להפוך לפרה) בשלושה טעמים:

 

שוקלד חלב עם שברי אגוזים, שוקולד חלב ללא תוספים, ושוקולד חלב עם שבבי קוקוס 

.

עבדכם הנאמנים קבלו את השוקולד החדש לסיקור, עשו את המוטל עליהם, ונשכבו על הגדר לטעימה של קובית פרה בדיאטה.

הממצאים היו חד משמעיים - השוקולד טעים.

והתחושה של נשנוש קוביית שוקולד גדולה, עם מצפון קטן - עשתה לנו נעים בפה ובהרגשה.

אצלנו אוהבים מתוק, ולא הרגשנו שקיפחו אותנו בסוכר. כנראה שהתחליף עושה עבודתו נאמנה.

בנוסף, נהנו מבליסה של הטעם החדש שמשלב גם קוקוס.

צדה את עינינו הגדרת הממתק - ואם תסתכלו, תראו גם אתם שכתוב עליו "טבלה בטעם שוקולד". אז כמובן שישר הרמנו גבה, אבל מבדיקה עולה כי אם יש תוספת סיבים תזונתיים, כמו במקרה זה - המוצר גם לא ייקרא שוקולד, אלא טבלה בטעם שוקולד.

אנחנו לגמרי בעד. גם השם, גם הסיבים, וגם פחות הסוכר.

ובאמת שהטעם עדיין מושלם. גם אם הפרה קצת יותר צרה...

 

.

 

למוצר כשרות בד"צ.

תהנו ושתהיה שנה טובה ומתוקה.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת