66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

מסעדת קליפסו משיקה מנות ספיישל על טהרת סברס

לרגל עונת הסברס השף עומר מילר, מבעלי קליפסו, מסעדת חוף בת"א, משיק מנות ספיישל חדשות על טהרת הפרי הכי ישראלי שיש - סברס.

קליפסו

בתפריט שיושק עד ה- 20/9:

טרטר אינטיאס עם סברס אדום

טרטר אינטיאס עם סברס של חוות צברי אורלי - צילום עומר מילר.jpg

חזה עוף צלוי בדבש עם סברס אדום

קליפסו1.jpg

עוגת גבינה עם קולי סברס אדום 

עוגת גבינה עם סברס אדום של חוות צברי אורלי- צילום שף עומר מילר.jpg

קליפסו היא מסעדת חוף הממוקמת בחוף פרישמן תל אביב, בבעלותו של השף עומר מילר (צ'יצקה בר, סוסו אנד סאנס, קליפסו) השוכנת בלוקיישן מרכזי בלב טיילת תל אביב ומארחת מידי שבוע אלפי אורחים מהארץ ומכל רחבי העולם. המסעדה מחזיקה בתפריט המבוסס על עולם הים והדגים עם סגנון מטבח המאפיין מסעדות חוף קלילות הכולל תפריט ספיישלים שמתחלף בהתאם לעונה.

עונת הסברס הישראלי, הצבר האדום המוכר בעולם כסופר פוד, נפתחה השנה עם בשורה של עלייה ב-30% בצריכת הסברס האדום בקיץ. חוות צברי אורלי ברמת הנגב, המגדלת צבר אדום אורגני כבר 25 שנים, נערכה לעונה החמה ומציגה זני צבר פטנט צבעוניים אדומים שפותחו בישראל ונחשבים כמובילים ובריאים ביותר בעולם.

טובי התזונאים ומומחים עולמיים לבריאות הציבור בחנו את תרומת הצבר לבריאות האדם והגיעו כולם אותן מסקנות: הצבר הנו צמח העתיד ונחשב כ'הדבר הבא' בכל הנוגע לתזונה בריאה. הוא משפיע לטובה על רמות הכולסטרול והסוכר בדם, במיוחד בפעילות האנטי-אוקסידנטיבית של הפרי, מקור טוב לאספקת סידן, מכיל זרחן, ברזל, אבץ, אשלגן ומינרלים החיוניים לגופנו, מגדיל את רמת האינסולין אצל ספורטאים ומסייע להתמודד עם מחלות סרטן שונות.

הסברסים של חוות צברי אורלי מאושרים ונבדקים באופן קבוע על ידי תקן אירופאי מחמיר בשם גלובל גאפ ונמכרים במהלך העונה ברשתות השיווק השונות: שיווק השקמה, שופרסל, שוק העיר, ויקטורי ובקרב חנויות נבחרות במחיר הנע בין 10-14 ש"ח לקילו. מדובר בצבר אדום שנמכר ב-100% ביטחון כפרי אורגני ללא תוספת במחיר ! ללא ריסוס,

השף עומר מילר שחובב חומרי גלם עונתיים שניתן להמציא איתם מנות חדשות, יצא בשיתוף פעולה עם חוות צברי אורלי ומשיק תפריט ספיישלים עד ה-20/9 במסעדת החוף קליפסו. "סברס מבחינתי הוא חומר גלם עונתי וטעים ביותר שאני נהנה לשדרג איתו מנות עיקריות וקינוחים. זה הפרי הכי ישראלי שיש ואני שמח שלקוחות המסעדה יטעמו במהלך הקיץ מנות חדשות על טהרת הסברס שאני אישית מאוד אוהב לאכול".

בין מנות הספיישלים תוכלו למצוא: טרטר אינטיאס, סברס אדום, פלפלים חריפים, ליים וכוסברה (62 ₪) , חזה עוף צלוי בדבש, סברס צהוב בגריל ופיסטוקים צלויים (72 ₪), עוגת גבינה, סברס טרי וקולי סברס (45 ₪)

חוות צברי אורלי נתפסת כיום כמפעל חקלאי בנגב, המוביל בעולם בתחומו והיכול לספק מזון בריא וטעים כבסיס לתזונה איכותית יום יומית. חוות צברי אורלי הוקמה בשנת 1992 ובה נטועים מעל 1100 דונם של זני פטנט, מפיתוח ישראלי, ב-6 צבעים מרהיבים.

חוות צברי אורלי: שחר בלום, טלפון 058-4707070, מייל info@ocf.co.il
כתובת : חוות צברי אורלי כביש 204 (דימונה-ירוחם) אתר אינטרנט www.ocf.co.il
מסעדת קליפסו של עומר מילר חוף "פרישמן", 03-6784524, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת