00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

קוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו

13/08/2019

קוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו

המותג ברילה מציג מתכון לקוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו משגע. נפלא להגשה לאורחים או סתם פינוק לכל המשפחה.

 

מצרכים ל-5-6 מנות:

1 ליטר מים

1 כפית שטוחה מלח

1 כוס קמח תירס לפולנטה

200 גרם (1 כוס) פרמז'ן, מגורד

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות

2-3 כפות רוטב פסטו ברילה

שמן זית לטיגון

להגשה:

1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות ברילה

חופן גבינת פרמז'ן

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מכינים את הפולנטה: בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את המלח.
  2. בזרם דק ואחיד שופכים פנימה את קמח התירס אל תוך המים ובוחשים כל הזמן, על מנת שלא ייווצרו גושים.
  3. מערבבים בכף עץ עד שהפולנטה מתחילה להסמיך ומגיעה לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות תוך בחישה מדי פעם.
  5. מוסיפים את הפרמז'ן, החמאה והפסטו ובוחשים עד שהם נמסים ונטמעים בפולנטה. טועמים ומתקנים את תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
  6. משטחים את הפולנטה בתבנית מלבנית לגובה 2-3 ס"מ ומשאירים ל-15 דקות, עד שהיא מתייצבת.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  8. חותכים את הפולנטה לקוביות בגודל הרצוי.
  9. מסדרים את קוביות הפולנטה על גבי תבנית משומנת ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
  10. מגישים עם רוטב עגבניות ופרמז'ן.

 

 

  •  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת