1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

מאפינס שזיפים הפוכים ללא סוכר

29/08/2019

המאפינס דומים מאוד לאלה עם התאנים אבל עם טוויסט קטן. העיסה דומה לעוגת שייש. שיהיה מעניין..

החומרים הדרושים:

לבצק:
כ-1.5 כוסות קמח כוסמין לבן או מלא
1/2 שקית אבקת אפייה
1.5 כוס סוכרלוז
1/2 כוס שמן זית
קליפה מגוררת +מיץ מלימון שלם
1 כפית תמצית וניל
5 ביצים
2 כפות אבקת קקאו

לשזיפים:
כ-4 שזיפים מגולענים ופרוסים
2-3 כפות סירופ קוקוס
2-3 כפות סירופ אגאבה
1 כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

משמנים תבנית מאפינס.

מערבבים בצלוחית את הסירופים עם מיץ לימון. טובלים כל פרוסת שזיף ברוטב שנוצר ומניחים בתחתית של תבנית המאפינס.

בקערת המיקסר מערבבים ביצים עם סוכרלוז ושמן ומעבדים היטב לקרם אחיד. מוסיפים את קליפת הלימון, והמיץ ואת הקמח +אבקת האפייה בפעמיים שלוש. לא בוחשים יותר מידי.

מחלקים את הבלילה ל-2/3 ו-1/3 . ל-1/3 מוסיפים את הקקאו ובוחשים עד שאחיד. יוצקים את העיסה הלבנה והכהה לסירוגין מעל שכבת הפירות. אופים בחום 180 מעלות כ-12-15 דקות.

מוציאים מהתנור ומצננים מעט. משחררים כל עוגייה בזהירות ובעזרת כף הופכים אותה ומניחים על מגש. מטפטפים על המאפינס מעט מהסירופ. טעים ומרענן..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת