66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

מתכון: פרגיות בקארי וטחינה מאת שף אבי ביטון

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים מנה בסגנון הודי  - 

פרגיות בקארי וטחינה

פרגית בקארי וטחינה אחוה צילום אבי ביטון.jpg

צילום: אבי ביטון

 

מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.

 

מצרכים (ל-4 מנות):

1 קילו פרגיות
1/4 כוס טחינה אחוה  (ללא מלח)
1 בצל
5 עגבניות מגי
1 פחית חלב קוקוס
1 כף שמן קנולה
2 כפות קארי
כפית כורכום 1
2 פלפל חריף
צרור כוסברה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה.
2. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.
3. מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
4. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.
5. מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר. מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

 

בתיאבון..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת