00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תפוז עסקים - הבלוג

קיבלתי דרכון פורטוגלי - מה זה אומר עבור בני הזוג?

קיבלתי דרכון פורטוגלי - מה זה אומר עבור בני הזוג?

המחזיקים בדרכון פורטוגלי נהנים מהטבות רבות, ביניהן: אפשרות ללמוד במוסדות אירופאים שונים ברחבי העולם במחיר מסובסד או ללא עלות ואפשרות לעבוד במדינות שונות וכן לעבור לגור בפורטוגל או במדינות האיחוד האחרות. כמו כן, יכולים המחזיקים בדרכון לנוע באופן חופשי ברחבי אירופה ולבקר במדינות שאינן מתירות לישראלים להיכנס, להשקיע בנדל"ן בחו"ל, לקבל ויזה לצורך ביקור בארה"ב ולהקים עסק.

לשמחת רבים, הדרכון הפורטוגלי הפך להיות זמין עבור ישראלים רבים והיום הוא מאפשר לצאצאי מגורשי ספרד לקבל את האזרחות הפורטוגלית, בנוסף ניתן גם להגיש בקשה לקבלת אזרחות עבור ילדים שגילם 18 ומטה, אבל מה קורה לבני או בנות הזוג של מקבל הדרכון הפורטוגלי והאם גם הם זכאים? 

 

 

האם קבלת דרכון פורטוגלי משמעותה שגם בן או בת הזוג זכאים לדרכון פורטוגלי?

אם החלטתם להתחיל בתהליך שמטרתו להוציא דרכון פורטוגלי, וודאי עולות בראשכם שאלות שנוגעות להשפעתו של הדרכון על בן או בת הזוג שלכם. במידה שאתם מעוניינים להוציא אזרחות פורטוגלית לבת או לבן הזוג שלכם, עליכם לדעת שאזרחות פורטוגלית אינה עוברת בצורה אוטומטית. יחד עם זאת, לאחר קבלת האזרחות, יכולים בן או בת הזוג לבקש אזרחות פורטוגלית מתוקף נישואים. לצד זכאות זו ישנם מספר תנאים לקבלת האזרחות של בן או בת הזוג:

1. בני הזוג צריכים להיות נשואים מעל 3 שנים, כאשר עליהם להיות מסוגלים להוכיח את נישואיהם על ידי הצגת מסמכים תקפים. על המסמכים לעבור תרגום בהתאם לחוק ההגירה הפורטוגלי.

2. על בן הזוג שמעוניין לקבל אזרחות בשל הנישואין להיות בעל קשר לפורטוגל. הוא יכול למשל לדעת את השפה, לתרום למוסדות המדינה או להיות בעל קשר למקום בדרכים אחרות. יש לציין כי לא פשוט להוכיח קיום קשר לפורטוגל.

 

כיצד ניתן להוציא דרכון פורטוגלי לבן הזוג או בת הזוג?

כדי להוציא דרכון פורטוגלי לבן או בת הזוג יש לעבור תהליך מורכב ביחס לתהליך שיש לעבור במקרה שמדובר על אנשים שזכאים לקבלת דרכון פורטוגלי בשל חוק צאצאי מגורשי ספרד ופורטוגל. כדי להוציא את האזרחות לבן או לבת הזוג יש לבחון האם בן או בת הזוג עומדים בקריטריונים מקלים. יש לזכור שבת או בן הזוג של בעלי אזרחות זכאים לשהות באירופה ולקבל אישור עבודה בכל מקרה ובהמשך הם יכולים לבקש אזרחות בשל מגוריהם במדינה.

 

קבלת סיוע מחברה שמתמחה בהוצאת דרכון פורטוגלי

על ידי פניה לחברה שמתמחה בתחום הוצאת דרכון פורטוגלי יהיה ניתן לבצע את התהליך בצורה נכונה ולוודא שכל המסמכים הנחוצים מוגשים בהתאם לחוק. קבלת סיוע מבעלי מקצוע שמתמחים בתחום וסייעו למגוון אנשים לקבל דרכון פורטוגלי תגדיל את סיכויי ההצלחה לקבלת הדרכון בצורה משמעותית.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tapuz Asakim אלא אם צויין אחרת