33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תזונה נכונה ואורח חיים בריא עפ"י שיטת מירב סהר

צריך להוציא מהראש שאנחנו בדיאטה, זה אורח חיים בריא

גליליות שיטת ה-30

10/07/2019
גליליות שיטת ה-30

 

שוב שלום לכולם,

היום החלטתי לעשות קצת הפסקה עם הלחמים ולהביא לכם מתכון לקינוח שלקח לי קצת זמן לפתח, אך בסוף הצלחתי.

היום נכין גליליות מקמח כוסמין, מצופות בממרח אגוזי לוז ושוקולד (נוטלה ביתית) וממולאות בקצפת על בסיס קרם קוקוס.

המתכון אינו מכיל סוכר בכלל, ומכיל מנת שומן אחת על כל 3 גליליות (די והותר כדי להשביע את החשק שלנו למתוק).

כשפיתחתי את השיטה היה חשוב לי מאוד שיהיה מבחר גדול של קינוחים, כדי שאני לא אמצא את עצמי מוגבלת לאיזה חטיף בריאות אחד שאחרי כמה זמן כבר יצא לי מהאף,

והסיכוי שאני אפול לאיזה ממתק או קינוח מלא סוכר בגלל זה הוא גדול מאוד,

מבחר גדול של קינוחים מוריד את הסיכוי לנפילה וקונה לי עוד יום של התמדה.

לדעתי אחד המרכיבים המרכזיים להצלחה בירידה במשקל ושמירה עליו הוא לא להרגיש שאנחנו מוותרים או מפסידים משהו בעקבות התהליך.

אז קדימה לעבודה.....


המתכון

מרכיבים:

גליליות:

5 כפות קמח כוסמין מלא (כוס חד פעמי קר)
חצי שקית אבקת אפיה
כף וחצי ממתיק(אבקה)
כף חמאת אגוזי לוז
4 כפות מים

ממרח אגוזי לוז:

כף חמאת אגוזי לוז
כף קקאו
כף סילאן

קצפת:

פחית קרם קוקוס(לאחר קירור כ4 שעות)
שקית אינסטנט ללא סוכר
קופסאת גבינה לבנה קטנה.

הוראות הכנה:

גליליות:

מחממים את ההחמאת אגוזי לוז כ-40 שניות במיקרו 
ולאחר מכן מוסיפים את כול המרכיבים.
לשים עד בצק אחיד וגמיש.
מרדדים על גבי נייר אפיה מרוסס או מוברש בשמן
לאחר מכן מגלגלים על גבי....(מומלץ לצפות בשידור)
אופים כרבע שעה על 180°

ממרח אגוזי לוז:

מערבבים את כול מרכיבי השוקולד 
לאחר מכן מורחים בתוך הגלילית עם מקל או סכין צרה.

קצפת:

מקציפים את הקרם קוקוס יחד עם האינסטנט בסיום ההקצפה מוסיפים את הגבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.
מזלפים לתוך הגלילית עם השוקולד מ2 הצדדים.

 

לטבעונים או למתכון פרווה, ניתן להוריד את הגבינה הלבנה מהמרכיבים של הקצפת.

 

 

לעוד מתכונים במגוון קטגוריות, סגנונות ומטבחים ניתן להיכנס לקישור הבא

בנוסף ניתן להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי מירב סהר שיטת ה-30 

עקבו אחרי גם באינסטגרם

למתכוני וידאו ניתן להצטרף לערוץ היוטיוב שלי

מקווה לראות אתכם כאן גם במתכון הבא בסדרה

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

סופגניות עפ"י שיטת מירב סהר
דף הפייסבוק שלנו
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל טייק קונטרול אלא אם צויין אחרת