00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת גבינה נימוחה

זו עוגת גבינה 'לבנה' מופלאה, מתוך הספר 'עוגת השבוע':

רכיבים:

750 גרם גבינה לבנה 5%

1 שמנת חמוצה (כמה שפחות שמנה)

4 כפות קורנפלור

1 פודינג וניל

5 ביצים מופרדות

3/4 כוס סוכר

לציפוי:

1 שמנת מתוקה להקצפה

חצי כוס אבקת סוכר

הוראות הכנה:

מערבבים בקערה את הגבינה, השמנת, הקורנפלור, הפודינג והחלמונים. בוחשים היטב.

מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצף נוקשה.

מוסיפים את הקצף לתערובת הגבינה בחלקים ומערבבים בעדינות.

יוצקים את הבלילה לתבנית 26 משומנת, ואופים 50 דקות. מניחים לעוגה להתקרר כשעה.

מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את אבקת הסוכר תוך כדי הקצפה עד לקבלת קצפת נוקשה.

מורחים על העוגה הקרה. וקיבלתם את אחת מעוגות הגבינה הכי מוצלחות שלכם!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת