00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי וניל אגסים

מבוסס על מתכון של קרין גורן. אחת העוגות האהובות על הבת הבכורה שלי.

רכיבים:

קלתית אפויה אפיה חלקית: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7375553

250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה

חצי כוס חלב

5 כפות פודינג וניל

5 כפות אבקת סוכר

2 ביצים

קופסת שימורי חצאי אגסים

הוראות הכנה:

מערבבים את כל רכיבים המלית (למעט האגסים) בקערה. 

פורסים את האגסים בסכין חדה לרצועות דקות ומשאירים קצה אחד מחובר ומשטחים את החצאים על המלית באופן שייפרסו כמניפה.

לשפוך על האגסים את המלית

לאפות ב-190במשך חצי שעה עד שהקרם זהוב והעוגה עדיין רוטטת במרכז. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת