1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגת דובדבנים בשכבות ללא סוכר

החומרים הדרושים:

1.1/4 כוס קמח כוסמין
1/2 כוס קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
5 ביצים
1/4 כוס שמן זית + 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1.5 כוס סוכרלוז
1 כף סירופ אגאבה
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית תמצית שקדים
קליפה מגוררת + מיץ מ-1 לימון/תפוז
כ-300 גרם דובדבנים טריים או קפואים מגולענים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

זורים מעט קמח שקדים על הדובדבנים שלא ישקעו בעוגה.

מקציפים חמאה עם סוכרלוז לקרם ללא גושים, מוסיפים ביצה אחר ביצה עד שהיא נבלעת בקרם. מוסיפים את שמן הזית בזרזוף עדין וממשיכים להקציף במהירות גבוהה, מוסיפים מלח, תמציות טעם, סירופ אגאבה, מיץ וקליפה מגוררת ולבסוף את הקמחים ואבקת האפייה ב-2-3 פעמים. לא לעבד יותר מדי.

יוצקים מחצית העיסה לתבנית עגולה 24-26 משומנת ומרופדת בנייר אפייה. מפזרים מחצית מהדובדבנים על העיסה. מעל את המחצית הנותרת של העיסה ומעליה מסדרים את יתרת הדובדבנים.

אופים כ-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה ומתייצבת מעט. מחכים קצת שהעוגה תצטנן ואז מעבירים לצלחת הגשה.

אפשר לקשט עם מעט סוכרלוז מלמעלה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת