00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוף בפירורי לחם

עוף מנצח וקל להכנה.

רכיבים:

פיסות עוף כמספר הסועדים ועוד קצת

2 ביצים טרופות

חצי כוס פירורית מתובלת

חצי כוס פירורית זהב

הוראות הכנה:

בקערה אחת שמים את הביצים הטרופות. ובקערה שניה את שני סוגי הפירורית, ומערבבים אותם.
שוטפים את העוף. מרטיבים כל פיסת עוף בביצה מכל הצדדים. ומעבירים לקערת הפירורים. דואגים שהפירורים יידבקו לעוף מכל צידיו, ומסדרים את פיסות העוף בתבנית שיש בה שמן בכמות שכל התבנית רטובה משמן. לאחר שכל התבנית מלאה, מוסיפים עוד כמה כפות שמן לתבנית.

אופים כחצי שעה, ואז מוציאים את התבנית מהתנור, ובעזרת מזרק ייעודי, או בעזרת כף, לוקחים מהשמן החם שבתבנית ומרטיבים את כל פיסות העוף בצורה יסודית. 

מחזירים לתנור ואופים עוד חצי שעה. מוציאים ונהנים! אין בעיה לחמם גם על הפלטה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת