00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

תפוחי אדמה מעוכים

מתכון מגניב של ניקי ב. מוצלח מאוד ועוזר למשתדלים לגוון בתפוחי האדמה שלהם.

רכיבים:

תפוחי אדמה כמספר הסועדים, ועוד קצת

שמן

מלח

הוראות הכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה ושמים בסיר עם מים רותחים. מבשלים במשך כעשר דקות עד שאפשר לנעוץ בהם מזלג בקלות. ולא יותר מזה!

מחממים את התנור ל-1900

מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפיה. 

בעזרת מועך פירה נותנים מעיכה על כל תפוח אדמה. זה אמור להביא אותם לגובה של סנטימטר אחד בערך. אפשר קצת יותר. מומלץ לשמן קצת את המועך, או את תפוחי האדמה לפני המעיכה על מנת שלא יידבק אליהם.

מזליפים שמן על כל אחד מהם, ומפזרים עליהם מלח. 

אופים במשך כ=45 דקות, והמהדרין ממשיכים לשעה. תלוי איך אתם אוהבים אותם. תתכוננו להתאהב!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת