88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ביצת הפתעה - מיתר

10/06/2019
ביצת הפתעה - מיתר

ביצת הפתעה

במילוי מוס גבינה ושוקולד לבן, 

מוס שוקולד מריר עם נוגט ופירות אדומים

 

מצרכים למוס שוקולד ונוגט

250 מל' שמנת מתוקה 38%

50 גר' שוקולד מריר קצוץ או שבור לקוביות,

2 כפיות ממרח נוגט או נוטלה, או אבקת נוגט,

250 מל' שמנת מתוקה 38% (נוספת),

מצרכים:

למוס גבינה ושוקולד לבן

100 ג' שוקולד לבן קצוץ או שבור לקוביות,

 200 גר' גבינת שמנת או גבינה לבנה 9% (חשוב! בטמפרטורת החדר), או מסקרפונה,

250 מ"ל שמנת מתוקה,

כף אבקת סוכר,

 1 כפית תמצית וניל איכותית,

לעיטור:

דובדבנים

תותי יער,

50 גר' שוקולד לבן,

אופן הכנה:

1. ממיסים במיקרו שוקולד מריר + מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב,

( הערה: אם מריר מדי לטעמכם,  אפשר להוסיף 50 גר' שוקולד חלב )

לערבב עד שנוצר רוטב חלק ומבריק. מכסים בניילון נצמד,

מעבירים למקרר לשעתיים לפחות (אפשר 1 - 3 ימים),

2. במיקסר עם וו הקצפה מניחים את השוקולד שהתקרר, ביחד עם מיכל שמנת מתוקה הנוספת, + 2 כפיות נוגט או ממרח נוטלה,

ומקציפים על מהירות בינונית עד שנוצר מוס יציב ( כשתי דקות), 

3. מעבירים את המוס לשקית זילוף (אפשר גם עם כפית), ומזלפים בחלק התחתון של תבנית ביצה עד לחצי הגובה,

מעבירים למקרר עד שקרם הגבינה מוכן,

4. ממיסים במיקרו שוקולד לבן + 4 כפות שמנת מתוקה, עד שנוצר רוטב חלק ומבריק,

5. מוסיפים את הגבינה לשוקולד המומס וטורפים היטב עם מטרפה עד שאין גושים,

6. מקציפים את השמנת שנותרה + אבקת סוכר וניל עד לקבלת קצפת רכה,

7. מקפלים את הקצפת לשוקולד עם הגבינה בעזרת לקקן עד שהמוס חלק,

8. מזלפים מהמוס גבינה על מוס השוקולד ומעבירים למקרר  עד ההגשה,

 

9. אופציונלי:  לקישוט דפי שקולד לבן 

ממיסים את השוקולד בפולסים של 30 שניות במיקרו , מערבבים בין לבין עד שהשוקולד נמס לגרי,

משטחים את השוקולד על נייר אפיה, מעבירים למקררלהתמצקות, (15 דקות לערך),

מוציאים מהמקרר, שוברים את דף השוקולד לפיסות דפים קטנים ונועצים במוס שבביצים,

 מקשטים בפירות יער קפואים  בעת ההגשה, לא להפשיר!  הם מפשירים מהר ואז אינם נראים טוב),

או בדובדבנים טריים

 

 

לשמור מכוסה במקרר

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארו לכם חלבונים?

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת