88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

עלי פילו במילוי תרד עלי סלק וגבינות

10/06/2019
עלי פילו במילוי תרד עלי סלק וגבינות

חומרים

2 חב עלי סלק חלוטים

1 חבילה עלי תרד שטראוס חלוטים

7 בצל ירוק מטוגן

200 גר גבינה צהובה

100 גר גבינה בולגרית

1 קוטג

2 כפות סולת

מלח פלפל שחור גרוס 

חבילה אחת עלי פילו 10 דפים

רוטב

2 ביצים 

חצי שמנת מתוקה

1 שמנת 9 אחוז

כוס וחצי מי סודה

לשמן את תבנית עגולה

אופן ההכנה

לחלק לאחד את המילוי ולחלק ל5 חלקים שווים. המילוי יצא לי 1 קג

לקחת שני עלי פילו לשים מילוי לגלגל לגליל

להניח בתבנית משומנת

כך ממשיכים עם עוד 4 גלילים מסדרים את גלילי הבצק במעגלים

לדקור במזלג על עלי הפילו לצקת את הרוטב

לאפות שעה ב180 מעלות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת