44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

לחם שום וגבינות נתלש

לחם שום וגבינות נתלש
מצרכים:
בצק שמרים עם כוסמין של בונזור ולתנור
חצי כוס שמן זית בשפריצר
6 שיני שום קצוצות
150 גרם פתיתי מוצרלה
הבצק מגיע בצורה של 3 עיגולים.
פותחים כל עיגול למלבן
מפזרים שיני שום
משפריצים שמן זית
מפזרים פתיתי מוצרלה
מגלגלים כמו רולדה, חותכים שבלולים ומניחים בתבנית עם חור באמצע
אחרי שעשינו את שלושת העיגולים, משאירים להתפחה.
אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה. לשים לב ששחום למעלה ושקיסם יוצא נקי.
אחרי האפיה משפריצים את שאר השמן זית.
חג שמח!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת