2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת גבינה קרה עם פירורי אוראו

05/06/2019

כמה קל ופשוט להכין עוגת גבינה קרה ,פשוט ובלי הרבה התעסקות ,

התוצאה נהדרת וטעימה ,עוגה קרירה במרקם קטיפתי הכי מקררת

וטעימה בימים החמים ובכלל כל השנה .

הפעם עוגת גבינה קרה עם פירורי אוראו וציפוי גאנש ,

השתמשתי בתבנית עגולה קפיצית 26

מצרכים לתחתית :

200 גרם עוגיות אוראו .(התחתית בתמונה עשויה מפתי בר שוקולד )

60 גרם חמאה

למילוי :

500 גרם גבינת שמנת 32%

250 גרם גבינה לבנה 5%

 500 מיי''ל שמנת מתוקה 2 מיכלים

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס סוכר

6 עוגיות אוראו מפוררות גס

גאנש שוקולד :

150 גרם שוקולד מריר

חצי מיכל שמנת מתוקה 125 מיי'ל

אופן ההכנה תחתית :

מרסקים 200 גרם עוגיות אוראו לפירורים דקים ,

ממיסים חמאה מערבבים עם הפירורים עד למרקם חולי רטוב ,

מעבירים לתבנית מהדקים היטב בצורה אחידה ,מעבירים למקפיא ,

אופן הכנת קרם הגבינה :

בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר לקרם יציב ,

בקערה נוספת מערבבים את הגבינות מוסיפים לקרם מקפלים עד לקבלת

תערובת אחידה ,מפוררים את עוגיות האוראו לחתיכות גסות מוסיפים לקרם

הגבינה מערבבים קלות ,יוצקים את הקרם על תחתית הביסקוויטים בצורה

אחידה מיישרים את החלק העליון בעזרת לקקן או פלטה ,עוטפים בניילון נצמד

שומרים במקפיא לפחות 2-3 שעות

הכנת הגאנש :

מחממים במיקרו את השמנת מתוקה עד לכמעט רתיחה ,מוסיפים את קוביות

השוקולד מערבבים היטב עד למרקם חלק ומבריק,מקררים ,

מוציאים את העוגה מהמקפיא  משחררים מהתבנית ,

יוצקים את השוקולד ,שומרים את העוגה במקרר

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת