44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

פשטידת ירקות במחבת, עם קמח כוסמת של מותג מזון הבריאות GREENY

מותג מזון הבריאות GREENY השיק קמח כוסמת 100% , ומשתף עם מתכון לפשטידת ירקות במחבת.

אז אם אתם רוצים מתכון שיהיה גם טעים וגם בריא -

זה לגמרי יענה לכם על הדרישות.

.

.

פשטידת ירקות במחבת, עם קמח כוסמת

.

 

 

 

מצרכים:

1 תפוח אדמה בינוני, מגורד וסחוט

1 קישוא בינוני, מגורד וסחוט

1 בצל גדול, מגורד וסחוט

כוס גדולה עם עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, שמיר)

2 כפות קמח כוסמת

3 - 4 ביצים 

1 כף שטוחה מלח

1/2 כפית אבקת אפייה

1 כף טחינה

1 כוס גבינה מגורדת שאוהבים (בולגרית, עיזים, מוצרלה, תום)

 2 כפות שמן אגוזי מלך מזוכך

 

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים בקערה.

מחממים מחבת וכשהיא חמה, מוסיפים את השמן ואז את תוכן הקערה.

מטגנים למשך 5- 7 דקות על אש בינונית, כשהמחבת מכוסה. בודקים מדי פעם. כשצד אחד מזהיב-משחים – מניחים צלחת גדולה על המחבת והופכים את המחבת. מחזירים את המחבת לאש ומחליקים פנימה את הפשטידה למחבת ומטגנים את הצד השני שעוד לא טוגן.   

ממשיכים לטגן עוד 3 דקות.

 

  • מומלץ להגיש עם  עם סלסת עגבניות, מתובלת במלח ובכפית של שמן אגוזי מלך בכבישה קרה.

המתכון וצילום המנה באדיבות ליטל מאיה דנון, מנחה של סדנאות תזונה.

.

.

.

על הקמח

הקמח החדש מושק על ידי מותג מזון הבריאות האורגני GREENY. זהו קמח כוסמת 100%, נטול גלוטן - שכן הכוסמת אינה דגן, ומסיבה זו, הקמח מתאים לכל מי שנמנע מגלוטן.

הקמח, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מטחינה של זרעי כוסמת קלויים. הקמח מכיל 100% כוסמת טבעית, ללא צבעי מאכל או חומרי טעם וריח.

הכוסמת היא צמח עשבוני חד-שנתי ממשפחת הארכוביתיים, שזרעיו משמשים לאכילה מזה כ-8,000 כבר אלפי שנים. מקור הצמח במזרח אסיה.

קמח הכוסמת מכיל חלבון (9.8 גרם חלבון ל-100 גרם), פחמימות (71 גרם ל-100 גרם),  סיבים תזונתיים (3.7 גרם ל-100 גרם) וויטמינים שונים.

ברחבי העולם השימוש בקמח הכוסמת מוכר: ביפן למשל, מכינים ממנו איטריות סובה. בצרפת הקמח מכונה "בלה נואר" (קמח שחור) - ומכינים ממנו קרפים כהים, באירלנד  - אופים מהקמח לחם כהה במיוחד, וברוסיה מכינים ממנו בליני ודייסה.

הקמח בעל צבע חום עמוק וטעם אגוזי. מי שמעדיף טעם נייטרלי יותר של קמח, מומלץ שיערבבו עם קמחים אחרים. הקמח טעים מאוד בשילוב שוקולד ופירות והוא מתאים להכנת קרפים, מאפינס, פנקייקים, פשטידות, קרקרים ולחמים

הקמח המיוחד הזה כשר בהשגחת ועד הכשרות אוקראינה ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחירו 10 ש"ח לאריזה של 500 גרם והוא במבצע 1+1 עד סוף יוני.

 

להשיג ברשתות מזון, בהן: יוחננוף, מחסני מזון, רשת שקדיה, לגעת באוכל, נקודת טבע ובחנויות הטבע המובחרות.

לפרטים: www.greenyisrael.com

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת