44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

קפסולת ICE חדשה של עלית: חמושים בקפה קריר ומעולה

גם בקיץ אנחנו זקוקים לקפה הטוב והמיטיב שלנו.

ויש דרכים נהדרות להנות מקפה קריר וטעים.

את המתכונים עם השמנת והקצפות נשאיר להזדמנויות אחרות.

הפעם נגלה את השיטות השונות לקפה קריר שגם הולך טוב עם שמירה על המשקל (שלא לומר דיאטות).

.

.

 

 

מתחמשים לקיץ עם קפה עלית

קריר ומעולה

 

אז איפה הקושי?

כי מנת האספרסו שלנו יוצאת חמה, נכון?

מכאן צריך לגלות מעט יצירתיות, כדי שהחם יהפוך לכוס קפה קרירה, וטעימה. ומפנקת. וכזו שתתאים לדיאטה. וגם קצת תעורר. וגם קצת תצנן.

בקיצור - פינוק של קיץ.

אז אנחנו חייבים שמה שירכיב לנו את המנה יהיה קריר: או החלב, או המים, או האספרסו. או כולם גם יחד - כי אלו הדרכים שיובילו לכוס קפה צוננת...

אז איך עושים את זה?

אפשר להקפיא חלב בשקיות או בתבנית קרח עם דוגמאות קטנות

אפשר באותו אופן להשתמש בקרח

אפשר להקפיא מנות אספרסו (אחרי המתקה)

אפשר להכין את הקפה ולהעביר אותו למקרר שיתקרר

אפשר להכין את הקפה ולהעביר אותו למקפיא לשעה קלה, רק עד שיתגבש לו למעין משקה ברד קפוא

.

.

.

אפשר להתפנק על הכוס החדשה של קפה עלית, כוס עם דופן כפולה ששומרים במקפיא עד רגע האמת, ואז פשוט משתמשים בה במקום כוס רגילה. הכוס הזו עולה לבדה 49 ש"ח באתר, אבל עכשיו במבצע, אם קונים 12 מארזים במחיר 180 ש"ח, מקבלים אותה מתנה.

וכל זה למה?

בגלל ובזכות הקפסולה החדשה!

.

.

להקפיא הכל או להשתמש בכוס החדשה

.

 

.

.

 

 

 

 קפסולות ICE בטעם קרם שקדים, מסדרת הטעמים של קפה עלית

במהדורת קיץ מוגבלת שמומלץ להכנה כקפה קר

כל הקפסולות של סדרת הטעמים נהדרים למשקאות קרים, כי הם נותנים טאץ של פינוק כזה שעושה את הקפה ליותר מקפה.

עד עכשיו היו בסדרה שלושה טעמים (בתמונה מימין לשמאל):

 קפסולות אספרסו בטעם וניל, קפסולות אספרסו בטעם קרמל, וקפסולות אספרסו בטעם אגוזי לוז.

שלושת הטעמים האלו עשירים בטעם ואורמה ומבטיחים חווית קפה מפנק.

ואל השלושה האלו הצטרפה עכשיו קפסולה חדשה - קפסולת  ICE בטעם קרם שקדים -  קפסולה ייעודית שפותחה במיוחד להכנה כאייס קפה. יש בה איזון מושלם בין טעמי קפה מעודנים וטעמים מודגשים של שקדים ומרציפן, והיא תערובת אספרסו המשלבת פולי קפה ממרכז ודרום אמריקה המקנים למשקה קרמה גבוהה ויציבה ומלאות קטיפתית.

אותה ואת כל אחיותה תוכלו למצוא באתר קפה עלית.

 

.

.

מבחינתנו כל זמן הוא זמן טוב לקפה. כל זמן שהקפה טוב, כן?!...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת