2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פשטידת בטטות ופטריות

02/06/2019

איזה כייף להכין פשטידות שילובים אין סופיים ,אצלי אין כללים בגבינות וירקות ,

אני משלבת מה שיש בבמקרר באותו הרגע ,כל סוגי הגבינות חשוב שיהיה לפחות

סוג אחד של גבינה רכה ,וסוג אחד קשה ,ירקות משלבת מה שיש ומתאים באותו רגע ,

הפעם הכנתי פשטידה בשילוב קוביות בטטה שאפילו לא בשלתי רק חתכתי לקביות קטנות

כדיי שיאפו ,וסלסלת פטריות ,עם שלל גבינות יצאה פשטידה אוורירית נהדרת וטעימה מאוד

מצרכים :

3 ביצים

3 כפות שמן זית

 3/4 כוס קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

1 גביע קוטג'

250 גרם גבינת כנען /טבורוג

150 גרם מוצרלה /צהובה מגורדת

150 גרם בולגרית

2 בטטות בינוניות

סלסלה פטריות

מלח

פלפל שחור

1 כף אבקת מרק פטריות

מעט שומשום לזרייה

אופן ההכנה :

לקלוף ולחתוך את הבטטות לקוביות קטנות ,לפרוס את הפטריות ,

בקערה לשבור ביצים לקשקש להוסיף את השמן,להוסיף גבינות לערבב ,

לתבל ,מלח פלפל אבקת מרק פטריות ,בקערה נוספת לערבב את הקמח עם האפייה ,

להוסיף לתערובת הגבינות לערבב לתערובת אחידה ,

להוסיף את קוביות הבטטה והפטריות לערבב שכל הירקות יהיו מצופים בתערובת

הגבינות ,לרפד בנייר אפייה תבנית מלבנית בינונית ,לצקת את התערובת ,

לפזר למעלה שומשום ,לאפות בחום 180 מעלות כ45 דקות עד שהפשטידה

זהובה ומוכנה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת