66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

פלפל ממולא בגבינה לשבועות

27/05/2019

אחד המאכלים שהכי אהבתי שאימי היתה מכינה בחג השבועות היה 

פלפל ממולא בגבינה

פלפל

 מעדן אמיתי שלא תפסיקו לאכול וישדג את שולחן החג.

 

חומרים:

פלפלים אדומים/ירוקים מאורכים בשרניים(שושקה)

חומרים למלית:

100 גרם גבינת קשקבל מגורדת
50 גרם גבינה בולגרית
½ גבינה טוב טעם
1 ביצה טרופה
1 כף קמח

אופן ההכנה:

קולים את הפלפלים מכל הצדדים (לא לשרוף ממש, הפלפל חייב לשמור על צורתו השלמה)

מיד בתום הקלייה, מכניסים את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון וקושרים

ממתינים שהפלפלים התקררו

אחרי הקירור מוציאים מהשקית, קולפים את הקליפה החיצונית של הפלפל, וקוטמים בעזרת סכין חדה את ראש הפלפל

מערבבים את חומרי המלית, שלא יהיה נוזלי אלא מרקם רך (כמו מילוי של בורקס)

לטעום את המלית במידת הצורך להוסיף מעט מלח

פלפל

ממלאים את הפלפלים במלית בעדינות (אם הם דקים אפשר לדחוס את המלית פנימה בעזרת קשית שתייה)

פלפל

טובלים רק את פתח הפלפלים במעט קמח או סוגרים עם קיסם

מקמחים היטב את הפלפלים

טובלים בביצה הטרופה

מפזרים פירורי לחם על צלחת שטוחה ומצפים את הפלפלים  

* ניתן בלי ציפוי פירורי הלחם

.פלפלים

מטגנים בשמן חם ועמוק,  קודם את הצד הפתוח, הופכים בזהירות ומטגנים עד שהפלפל מתחיל להזהיב

מגישים חם

פלפל                 

חג שבועות שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת