66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

פלפל ממולא בגבינה לשבועות

27/05/2019

אחד המאכלים שהכי אהבתי שאימי היתה מכינה בחג השבועות היה,  פלפל (שושקה) ממולא בגבינה מאכל שתמיד היינו נוהגים לאכול בחג שבועות. מתכון קל להכנה,  מעדן אמיתי שלא תפסיקו לאכול.

 

                         פלפל6

 

חומרים:

6-8 פלפלים אדומים/ירוקים מאורכים (שושקה)

חומרים למלית:

100 גרם גבינת קשקבל
50 גרם גבינה בולגרית 
½ גבינה טוב טעם
1 ביצה
1 כף גדושה של קמח

אופן ההכנה:

לקלות מעט את הפלפלים מכל הצדדים.
(לא לשרוף ממש, הפלפל חייב לשמור על צורתו השלמה)

להכניס אותם לשקית ניילון אוטמים לחצי שעה לפחות על מנת להקל על הקילוף.
אח"כ להוציא את הפלפלים ועם סכין חדה (לא במים זורמים) להוציא את ראש הפלפל הגרעינים והקליפה.

לערבב את כל חומרי המלית, שלא יהיה נוזלי אלא מרקם של בצק רך. (כמו מילוי של בורקס).

למלא את הפלפלים במלית, בעדינות. (אם הם דקים אפשר לדחוס את המלית פנימה בעזרת קשית שתייה).

לטבול רק את פתח הפלפלים, כשהם ממולאים, עם מעט קמח או לסגור עם קיסם.

טובלים בקמח, בביצה, ומטגנים בשמן חם ועמוק.

מטגנים קודם את הצד הפתוח. הופכים בזהירות ומטגנים עד שהפלפל מתחיל להזהיב.

מגישים חם.

 

פלפל1.jpg                פלפל.jpg

פלפל2.jpg                פלפל3.jpg

פלפל4.jpg                 פלפל6

 

 

בתיאבון

חג שבועות שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת