55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

טריקולד טבעוני

הגיע הרגע ....הבנות חוגגות יום  הולדת וזה הרגע שבו אני מכינה עוגות רושם, כן, העוגות המרשימות שנראות כאילו השקעת בהם את הנשמה ומלא זמן ובעצם ...שששש, לא נגלה. 

אז לניקי ב. יש עוגת טריקולד שאני מכינה שנים רבות אבל הזמנים השתנו ויש בינינו מי שחצה את הקוים לטבעונות ובמקרה גם חוגגת יום הולדת..

אז שינסתי מתניים ועל רעיון הטריקולד של ניקי הכנתי טריקולד טבעוני ...

קבלו את העוגה הטבעונית שאף אחד לא האמין לי שהיא כזו ...

בסיס 

150 גרם פתי בר 

80 גרם שמן קוקוס או 100 גרם מחמאה/נטורינה קוקוס 

2 כפות סוכר חום 

להכניס הכל למעבד מזון - לרסק היטב . 

לרפד תבנית בקוטר 24 בנייר אפייה ולשטח את תערובת הבסיס. להכניס להקפאה עד שנכין את השכבה הבאה . 

שכבה ראשונה

צנצנת ממרח שוקולד נוגט של פנדה 

25 גרם מחמאה

1/4 כוס שמנת מתוקה צמחית להקצפה 

להמיס בסיר קטן. 

בקערת מיקסר להקציף :

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 

1 שמנת מתוקה צמחית להקצפה 

3/4 כוס חלב סויה לא ממותק 

להקציף היטב 

לערבב את תכולת הסיר והתערובת המוקצפת  ולמרוח על שכבת הפתי בר - לשלוח להקפאה למשך 3 שעות או יותר. 

שכבה שנייה

צנצנת ממרח לוטוס

25 גרם מחמאה

1/4 כוס שמנת מתוקה צמחית להקצפה 

להמיס בסיר קטן. 

בקערת מיקסר להקציף :

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 

1 שמנת מתוקה צמחית להקצפה 

3/4 כוס חלב סויה לא ממותק 

להקציף היטב 

לערבב את תכולת הסיר והתערובת המוקצפת  ולמרוח על השכבה הראשונה - לשלוח להקפאה למשך 3 שעות או יותר. 

שכבה שלישית 

100 גרם שוקולד מריר 

שארית השמנת מתוקה הצמחית (שנשארה משתי השכבות הקודמות) 

להמיס ולשפוך מיד על השכבה השנייה ... להקפיא. 

להוציא את העוגה מהפריזר כשעה לפני ההגשה 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת