1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

ריבועי שקדים עם זרעי תבלינים ללא סוכר וללא קמח

החומרים הדרושים:

4 ביצים שלמות
1.5 כוס סוכרלוז
1/2 כפית זרעי אניס
1/2 כפית זרעי שומר
1/3 כפית זרעי כוסברה
1/3 כפית זרעי לבנדר
1 כפית תמצית שקדים
1 כפית תמצית וניל
4 כפות סירופ אגאבה
קליפת לימון מגוררת + מיץ מ-1 לימון
200 גרם שקדים טחונים
4 כפות גדושות קורנפלור
1/2 שקית אבקת אפייה
100 גרם חמאה מומסת
כ-50 גרם מרציפן חתוך לחתיכות קטנות

לקישוט:
שקדים משובבים
אופן ההכנה:

בנפרד מערבבים שקדים טחונים עם קורנפלור ואבקת אפייה. מוסיפים להם את חתיכות המרציפן.

טוחנים את הסוכרלוז עם כל הזרעים.

מקציפים קלות ביצים עם הסוכרלוז .

מוסיפים את מיץ הלימון +קליפה לחמאה המומסת, וכן את הוניל, תמצית השקדים וסירופ האגאבה.

מחליפים לוו גיטרה ומוסיפים לסירוגין את תערובת השקדים-קורנפלור ואת החמאה המומסת. מעבדים קלות עד לקבלת תערובת הומוגנית. לא להגזים בערבוב.

יוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית חד פעמית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מלמעלה את השקדים המשובבים ואופים בתנור שחומם מראש ל-170-180מוציאים את העוגה ומצננים היטב. כ-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה היטב.

לאחר מכן פורסים לריבועים ונהנים...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת