11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

חברת כרמית חולקת מתכון להכנה קלה בבית – טילונים קים ומצננים עם נגיעות שוקולד ללא תוספת סוכר

חברת כרמית חולקת מתכון להכנה קלה בבית –  טילונים ק...

הקיץ כבר בפתח, חברת כרמית חולקת מתכון להכנה קלה בבית יחד עם הילדים - טילונים קרים ומצננים עם נגיעות שוקולד ללא תוספת סוכר.

קרדיט צילום: עופר בן יהודה

מצרכים:

גביעי גלידה לטילונים

2 טבלאות שוקולד אגו לבן ללא תוספת סוכר

2 טבלאות שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר

4 כפות סילאן ללא סוכר המתאים לסוכרתיים

1 שמנת מתוקה להקצפה

בנוסף רבע כוס שמנת להקצפה בנפרד

4 כפות פודינג וניל ללא תוספת סוכר

200 גרם גבינת מסקרפונה

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד הלבן עם רבע כוס שמנת להקצפה. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד עם הפודינג וניל ולאחר מספר דקות מוסיפים סילאן ואת גבינת המסקרפונה.

מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מקפלים את תערובת השוקולד הלבן המומס אל תוך המסה ומעבירים לשקית זילוף, ממלאים את גביעי הגלידה ומכניסים להקפאה למשך כשעה.

ממיסים שוקולד אגו מריר ללא תוספת סוכר עם 2 כפות שמן ולערבב היטב. טובלים את קצהו של כל טילון בשוקולד המומס.

שיהיה קיץ קריר וטעים!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת