1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

ממתקי שוקולד עם חמאת בוטנים ומרציפן ללא סוכר

החומרים הדרושים:

כ-350 גרם שוקולד מריר ללא סוכר או שוקוטחינה ללא סוכר
7 כפיות חמאת קוקוס
1 כפית תמצית וניל
כ-200 גרם חמאת בוטנים טבעית B@D
3-4 כפות סירופ אגאבה

לקישוט: שבבי קוקוס או שבבי שקדים
אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד/שוקוטחינה עם 5 כפיות חמאת קוקוס במיקרו כ-30 שניות כל פעם עם ערבוב כל פעם עד שמקבלים תערובת חלקה ונוזלית.

יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית סיליקון בדוגמא ומקפיאים ל-10 דקות בערך.

ממיסים במיקרו את חמאת הבוטנים עם 2 כפיות חמאת קוקוס וסירופ אגאבה באותו אופן ומוזגים מעל שכבת השוקולד. מעל שמים חתיכה קטנה של מרציפן. מקפיאים ל-10 דקות.

יוצקים את יתרת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים והמרציפן ומקשטים בשבבי שקדים או קוקוס. מקפיאים שוב.

מחלצים את הממתקים מהתבניות ומניחים בעטרות נייר או מגש. שומרים במקפיא ומפשירים לפני ההגשה.

טעים מאוד ....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת