44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

תכירו את V-CARE - החברה ששוברת את שוק התוספים והויטמינים !

תכירו את V-CARE - החברה ששוברת את שוק התוספים והוי... אם גם אתם חושבים שויטמינים ותוספי תזונה לא חייבים לעלות הון הגעתם למקום הנכון V-CARE
v-care היא חברה ששמה לה למטרה להפחית את עלויות הבריאות ולהנגיש לצרכנים באמצעות אתר באינטרנט מוצרי בריאות הנמוכים בכ 25%- 70% מרשתות הפארם והטבע שאתם מכירים.
אי×? ×?יאור ×–×?×™×? ×?×?×?ונה.
כל זאת באתר אינטרנט ידידותי בו ספורטאים, נשים בהריון,צמחוניים,טבעוניים,סכרתיים,נשים, אנשים הסובלים מבעיות עיכול, ואוכלוסייה מעל גיל 40 מוצאים את מבוקשם בקלות ובמחירים שפויים.
ניתן להזמין בדואר רשום בעלות של 12 ש"ח או במשלוח עד הבית ב 16 ש"ח, אם תרצו אף תוכלו לאסוף את המוצרים שהזמנתם ממחסני החברה בפתח תקוה ללא כל עלות.
בנוסף v-care משיקה קו תוספי תזונה איכותי המצוייד בתקני איכות iso22000 GMP  ו HACCP
אי×? ×?יאור ×–×?×™×? ×?×?×?ונה.

האתר בטוח לשימוש והוא אף מציע מגוון מוצרים של אלטמן במחירים מעולים.
אז למה לשלם יותר?
זה שמן זרעי רימונים אורגני שעולה V-CARE באתר 78 ש"ח בלבד! כי אחרי גיל 40 הזכרון כבר לא משהו..ויש עוד כמה סיבות טובות לצרוך שמן זרעי רימונים
שמן זרעי הרימונים ידוע בסגולותיו הרבות. הוא נוגד חימצון חזק, עשיר, מזין, מחזק את המערכת החיסונית, מסייע לחידוש רקמות העור ועוד. 
מבחינה קוסמטית הוא מסייע להגברת גמישות העור, אנטי אייג'ינג, לחות, הגנה על העור מנזקי מאויר, מסייע בהפחתת הקמטים והפיגמנטציה ועוד. בנוסף, הוא נמצא כמסייע למגוון פעולות רפאויות: הורדת רמות הכולסטרול, סיוע בהפחתת לחץ דם, ויסות רמות הסוכר בדם, סיוע לאיזון ההורמונלי ומסייע לשיפור הזיכרון. 
למעשה, השמן מכיל את כל הרכיבים הטובים אשר נמצאים בפרי הרימון. השמן כה עצמתי, שכמה טיפות בודדות מספיקות על מנת להקבל את כל הטוב שאפשר.  

אי×? ×?יאור ×–×?×™×? ×?×?×?ונה.

והנה משהו רלוונטי לחג הקרוב..
איך מונעים את מכת כאב הבטן של המצות?
 
מומחי חברת  V-CAREהכינו עבורכם 5 טיפים להתמודדות עם אתגר התזונה בפסח
עם כל המכות שנחתו על עם ישראל בפסח, יש מכה כואבת במיוחד – כאבי הבטן.
האשם העיקרי מוטל על המצות, גם אם אתם נחשבים מחובבי המצות, וגם אם לא, על אי הנוחות בבטן שהן יוצרות קשה להתווכח.
למה זה קורה?
מצות וקמח מצה הן בעצם פחמימות פשוטות, דלות בסיבים תזונתיים, שמעלות מהר את רמות הסוכר בדם. תופעת לוואי של תזונה כזו היא מזון שלא מתעכל בצורה טובה במעיים ולכן המעיים שעובדים קשה יותר, יוצרים התכווצויות לא נעימות בבטן.
מה אפשר לעשות?
• הוסיפו ירקות או פירות- לכל ארוחה שאתם יכולים. זו דרך נהדרת להוסיף סיבים תזונתיים, תוך שמירה על איזון הסוכרים לארוחה.
• מים, מים ומים! מסייעים לחילוף החומרים התקין ומפחיתים גזים, עצירויות והתייבשות.
• ארוחות קטנות- גם בליל הסדר לא חייבים להעמיס. אפשר להניח בצלחת קצת מכל דבר. ואז עוד קצת, אם עדיין רעבים.
• לאכול לאט- גם אם סוף סוף הגעתם לחלק בהגדה שאפשר להתחיל לאכול ואתם מורעבים, קצב האכילה ישפיע מאוד על השקט בקיבה שלכם אחר כך.
• תוספים- נטילת פרוביוטיקה כ-20 דקות לפני הארוחה יכולה לעשות פלאים. מדובר בחיידקים טובים שילחמו בשבילכם על השקט בקיבה.
אז לא משנה אם אתם אוהבי או שונאי מאכלי פסח, חשוב לשים לב מה ואיך מכניסים לגוף כדי שלא תסבלו אחר כך.
 
תכירו את הפרוביוטיקה: הפרוביוטיקה היא חיידקים טובים החשובים לשמירה על האיזון החיידקי בעיקר במערכת העיכול. היא נמצאה יעילה למצבים בריאותיים שונים, בהם שלשולים, בעיות מעיים שונות, זיהומיים וגינליים ועוד. החיידקים הטובים, הפרוביוטיקה, במינון הנכון, מאזנים את רמות המיקרואורגניזמים במעיים. הם יודעים להיצמד לדופן המעי ולמנוע מחיידקים מזהמים להיצמד לדופן ולגרום לזיהום פתוגני. הם מפרקים את תוצרי האוכל שמגיעים למעיים ובחלק מתוצרי הפירוק (ויטמיני B וK,) הגוף משתמש.
×?×?ונה יכו×?×” ×?×›×?ו×?: ?€?€?€××“ם אחד או יו×?ר?€ ו?€×˜×§×¡×˜?€?€?€
מה הקשר בין גיל 40 וויטמין D

 
עובדים במשרד? מתאמנים בחדר כושר? הולכים עם הילדים לג'ימבורי? החיים המודרניים שלנו גורמים לנו להיות מפונקים. גם בקיץ הישראלים מבלים את רוב שעות היום הקיציות במקום סגור וממוזג. רוב האוכלוסייה עובדת במקומות סגורים וגם כשסוף סוף מסיימים את המשמרת – גם את הדרך הביתה מבלים בדרך כלל במקום סגור- אם זה רכב, רכבת או אוטובוס. כתוצאה מזה, אנחנו מרחיקים את עצמנו מהשמש. למה זה רע? כי מהשמש אנחנו לא מקבלים רק אור וחום, זה גם אחד המקורות הטובים ביותר עבורנו לויטמין D.
מומחי חברת V-CARE המתמחה בייצור ושיווק ויטמינים ותוספי תזונה, מציינים כי ויטמיןD הוא אחד הויטמינים המיוחדים והמרתקים ביותר. מה שמייחד אותו מהשאר הוא שבזמן ששאר הויטמינים נמצאים במגוון המזונות, ויטמין D יכול להיוותר בגופנו בעיקר על ידי חשיפה של עור הגוף לשמש. מסתבר שהחוסר בויטמין D בארץ ובעולם הוא כה גדול עד שיש המחשיבים את החוסר הזה "למגיפה" של ממש.
אחד התפקידים העיקריים של ויטמין D הוא בסיוע לספיגת הסידן בגוף. בנוסף, ויטמין D ידוע גם בכך שהופך להורמון חשוב ביותר בגופנו שפועל ומסייע ליותר מ-2,000 גנים. דבר התורם בהפחתת מחלות ותסמינים רבים כמו: סרטן, סוכרת, כאבים כרוניים, התקפות לב ואפילו שבץ.
 
×?×?ונה יכו×?×” ×?×›×?ו×?: ?€?€?€×?זו×??€ ו?€×˜×§×¡×˜?€?€?€
מדוע נוצר מחסור בויטמין D ואיך זה קשור לגיל 40 ?
החוסר בויטמין אינו שכיח רק במדינות קרות. מחקרים מראים כי במדינות שטופות שמש כמו ישראל קיים חוסר בויטמין בקרב רוב האוכלוסייה. הסיבות לאובדן הויטמין הם:
שימוש בקרם הגנה ולבישת בגדים ארוכים: קרם ההגנה ובגדים חוסמים את קרני השמש המחדירות את ויטמין D לגוף. כמובן חשיפת יתר לשמש היא מסוכנת ואף עלולה לגרום לסרטן, לכן חשוב לשים לב לזמן ושעות החשיפה לשמש
עבודה במשרד  כשעובדים רוב שעות היום במדרד סגור הגוף לא מקבל את קרני השמש
פעילויות במקומות סגורים כמו קניונים, חנויות, ג'ימבורי ועוד: מקומות שאמנם נעימים יותר וממוזגים, אבל הם אינם מצוידים בקרני שמש
השמנת יתר: כאשר משקל הגוף גבוה ורקמת השומן עבה, הגוף מתקשה להפוך את ויטמין Dלצורתו ההורמונאלית הפעילה
צבע העור :  לאנשים בעלי גוון עור כהה קשה יותר לספוג את קרינת UV באותה מידה כמו בעלי עור בהיר.
מחלות : אנשים עם מחלות כרוניות כמו מחלת כבד, כליות, סיסטיק פיברוזיס, צליאE ומחלת מעי דלקתית – עלולים להשפיע על רמת חילוף החומרים של ויטמין D
 
 ××™×? ×?יאור ×–×?×™×? ×?×?×?ונה.
 
 
עישון ואלכוהול : מפחיתים את יכולת הספיגה של הויטמין
גיל : הגוף שלנו אחרי גיל 40 לא עובד כפי שעבד בגיל 20, מסת שריר פחות חזקה, נטייה להשמנה גדולה יותר, התחלת גיל המעבר מתקרב, לחץ הדם והכולסטרול מתחילים לעלות, בריחת סידן ואפילו הסיכון לחלות במחלות כרוניות כמו סרטן, מחלות לב וסכרת גובר. לכן מגיל 40 חשוב מאוד להגן על הגוף שלנו.
ויטמין מסייע לגוף לספוג את הסידן ובעקבות כך נמצא קשר חיובי בינו לבין הורדת הסיכון לאוסטיאופורוזיס, מחלה שכיחה המחלישה ופוגעת ברקמת העצם, דבר המגביר סיכון לשברים. מכיוון שויטמין D שומר על איזון ברמת הסידן והזרחן, נראה כי הוא מעורב גם בהתמיינות תאים ובהפרשה של הורמונים מסויימים, יצירת עידוד הצמיחה, העובי וצפיפות העצמות.
לפי פרסומים במשרד הבריאות בישראל לויטמין   יש חשיבות רבה במניעה של טרשת נפוצה, בעיות לחץ דם גבוה, מחלות לב וכלי דם, סרטן המעי הגס ואפילו סכרת. במקביל משרד הבריאות האמריקאי פרסם כי הויטמין תורם למניעת דלקות ולחיזוק מערכת החיסונית של הגוף
אז כיצד ניתן לקבל ויטמין D ?
שמש, שמש, שמש – שהות בשמש בשעות מתאימות ולא חזקות מדיי וכתוסף תזונה חיצוני . בנוסף ניתן לצרוך את הויטמין הנ"ל דרך מזונות שונים כגון: דגים, מוצרי חלב, ביצים אך הערכים התזונתיים שלהם נמוכים.
מומחי חברת V-CARE מציינים כי ישנן 2 צורות של ויטמין: ויטמין D2 וויטמין D3 , שניהם מציעים יתרונות אך רק אחד נספג בקלות יותר ומנוצל על ידי הגוף האנושי. ויטמין D2 מופק על ידי מזונות מהטבע לעומתו ויטמין D3 הידוע גם בשם כולקלציפרול, נוצר ממגע קרני השמש בעור. הוא ממיר כולסטרול לתוך צורה פעילה של ויטמין D3. מכיוון ששני סוגי הויטמינים לא שווים בספיגתם, תפקידם והשפעתם על גופנו, כמובן שויטמין D3 הוא היעיל ועדיף יותר.
×?×?ונה יכו×?×” ×?×›×?ו×?: ?€?€?€2?€ אנשים?€, ?€?€×× ×©×™× ×?חייכים?€, ?€?€×˜×§×¡×˜?€?€?€?€
אז מה מומלץ כעת?
לשים לב לאורח החיים שלנו, למה אנחנו אוכלים וכמה זמן אנחנו מבלים בחוץ תחת קרני השמש, לעשות פעילות ספורטיבית גם בחוץ אם אפשרי ובעיקר להיחשף לשמש בצורה מבוקרת ונכונה במקביל ללקיחת תוסף תזונה כמקור נוסף.


 
כשהספירולינה והמורינגה מתחברות יחד
לטובת הגוף והנשמה


 
רגע לפני חג הפסח, הידוע כחג של ניקיונות גוף והיטהרות, מומחי חברת  V-CARE, המתמחה בייצור ושיווק ויטמינים ותוספי תזונה, ממליצה על השילוב המנצח בין המורינגה והספירולינה.
 
עץ המורינגה, גדל באזורים טרופיים וחצי טרופיים, וגם גדל בקלות בישראל, שכן הוא לא מצריך תנאי גידול מיוחדים ושורד גם באדמה חולית, ללא הרבה מים. העץ המופלא הזה מכיל ערכים תזונתיים מדהימים בכל חלקיו: בשורש, בגזע, בתרמילים, בפירות ובעלים!
 
המורינגה מכיל כמויות גדולות מאוד של ויטמין C ,סידן, ויטמין, Eויטמין, Aויטמין, Kחלבון, ברזל, אומגה 3, כלורופיל, מגנזיום ואשלגן. יש בו עשרות תרכובות של נוגדי חמצון ו-18 חומצות אמינו.
 
 
למורינגה יתרונות בריאותיים רבים:
1.      היא מסייעת לחיזוק המערכת החיסונית ואנטי סרטנית- מערכת החיסון מגנה על גופנו מפני מחלות, זיהומים ורעלנים, ולכן עלינו לשמור ולחזק אותה.
2.      היא מסייעת לבניית השריר- המורינגה מכילה כמעט 25% פרוטאין וכן 9 חומצות אמינו חשובות, שניהם הכרחיים לבניית השריר ושיקומו. חומצות האמינו הן בעצם אבני הבניין של החלבונים, בעלי תפקיד מהותי בבניית מסת השרירים, בשיפור הכוח, לספורטאים ובכלל.
3.      מורינגה מפיגה תחושות עייפות וממלאת את הגוף באנרגיה- מגנזיום, ברזל וסידן הם רכיבים חיוניים למילוי הגוף באנרגיות ולהפחתת תחושת העייפות והתשישות בגוף, כאשר ויטמין A נחוץ לספיגה טובה של הברזל. מורינגה עשירה ברכיבים הללו ולכן אנשים מעידים כי נטילת מורינגה בבוקר ממלאת את הגוף באנרגיה!
4.      מורינגה שומרת על בריאות העצם והשיניים - המורינגה עשירה בויטמין , פרוטאין, סידן ומגנזיום, שחשובים לשמירה על בריאות העצם. צריכת מורינגה באופן קבוע שומרת על בריאות העצם, מחזקת את העצמות ומונעת בריחת סידן, ויעילה בשמירה על בריאות וחוזק השיניים.
5.      מפחיתה דלקתיות ודלקת מקומית - עלי המורינגה, התרמילים והזרעים נחשבים כגורמים אנטי דלקתיים, ולכן היא נחשבת ל"אנטיביוטיקה הטבעית" לטיפול בכל סוגי הדלקות, ביניהן: דלקות אוזניים וגרון, דלקות פרקים וגאוט.
6.      יעילה בהגברת חלב אם אצל נשים מניקות- עלי המורינגה, בצורתם הטרייה או המיובשת, ידועים כתוסף תזונה טבעי להגברת ייצור חלב אם. עלי המורינגה תורמים להעלאת רמות הפרולקטין בדמה של האם ומכאן מגבירים את ייצור החלב.
7.      יעילה בהורדת רמות הסוכר, הכולסטרול והטריגליצרידים- עלי המורינגה נחשבים ליעילים באיזון רמות הסוכר בדם, להפחתת רמות הכולסטרול ולהפחתת רמת הטריגליצרידים בדם, משום שהיא עשירה בחומצות שומן מסוג אומגה 3. האומגה 3 שומרת על גמישות התאים, מורידה את רמות הכולסטרול ה"רע", מונעת סתימות עורקים ומפחיתה את הסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם.
 
×?×?ונה יכו×?×” ×?×›×?ו×?: ?€?€×?זו×??€?€
 
 
מה קורה בגופנו כאשר המורינגה פוגשת את הספירולינה?
 
בעידן שלנו, בו ניתן להשיג מזונות שונים מכל קצוות העולם, ניתן לחפש ולהשיג את המזון העל, אותם מזונות שמכילים מספר רב של מרכיבי תזונה ייחודיים . אלו שיספקו מקור אמין ומלא של חלבון במינימום קלוריות ובלי שאריות של שומן טרנס או שאריות תרופות וריסוסים, יחזקו את המערכת החיסונית, ינקו את הכבד, יספקו מרכיבי אנטי אייג'ינג ואף יכילו כמויות גדולות של אנטי אוקסידנטים ומינרלים.
בדיוק להגדרה זו תוכלו למצוא את אצת הספירולינה שצריכתה חיונית לשמירה על הערנות, חיוניות, חדות מחשבה ומצב רוח מרומם. הספירולינה היא אצה חד תאית ממשפחת האצות הכחולות ירוקות, צורתה המיקרוסקופית היא של סליל לולייני. היא מהווה מקור תזונתי עשיר עבור בני אדם ובעלי חיים וגדלה באופן טבעי באגמים טורפיים וסובטרופיים ברמת חומציות נמוכה.
 
מה מיוחד באצת הספירולינה?
 
 
אצת ספירולינה מכילה כמות גדולה של חלבון בין 55%-71% ממשקל האצה היבשה. מדובר בחלבון מלא המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות, בהשוואה לבשר בקר שמכיל רק 22% חלבון מלא ואינו כולל שומן רווי או שאריות של כימיקלים, תרופות ואנטיביוטיקה שנמצאים ברוב החלבון שמקורו מן החי.
 
הספירולינה הנה אצה המכילה :
B1,B2 ,B6 ,B9 ,B3, Cויטמין  ויטמין ,ויטמין ,Dויטמין
מקור עשיר לאשלגן, סידן, כרום, ברזל, מגנזיום, זרחן, סלניום, אבץ שנותן כרורופיל פיגמנט ירוק ופיגמנט כחול.
 
היא יעילה במקרים של ירידה במשקל, היפר אקטיביות, כולסטרול גבוה, סרטן, חיזוק מערכת חיסונית, עייפות, טיפול באלרגיות ובקדחת השחת הכוללת סימפטומים של: נזלת, התעטשות, 
שיעולים וגירודים.
×?×?ונה יכו×?×” ×?×›×?ו×?: ?€××“ם אחד?€ 
.
חג שמח !
V-CARE

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,482,896
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת