88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות שקדים

18/04/2019
עוגיות שקדים

עוגיות שקדים


 

החומרים:

  • 2 כוסות שקדים קלופים וטחונים דק דק.
  • ½ כוס סוכר.
  • 2 חלבוני ביצה.
  • כף דבש.
  • קמצוץ מלח.
  • ¼ כפית תמצית שקדים.
  • 3 טיפות מי ורדים
  • שקדים שלמים לקישוט

אופן ההכנה

מקציפים במהירות את החלבון עם המלח עד לקבלת קצף רך.

מוסיפים את הסוכר בהדרגה  ומקציפים עד לקבלת קצף יציב ועמיד.

(טוחנים את השקדים אפשר לקנות מוכן.)

מוסיפים לקצף את הדבש, תמצית השקדים, והמי ורדים והשקדים בהדרגה ומערבבים בעדינות עד אשר הכול נטמע פנימה, ומתקבל בצק מגובש וגמיש.

מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.

מכינים עיגולים בקוטר של 3 ס"מ בערך מכניסים לתוך מנג'ט נייר ומשטחים מעט בעזרת נגיעות רכות ומניחים את העוגיות על תבנית האפייה, ומקשטים בשקד מעל כל עוגייה ומטמיעים אותו מעט פנימה.

  

קרדיט: ורדית חביב                עם החברים הכשל"פים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת