88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

 

עוגיות בוטנים

*שימו לב להערה בסוף המתכון

סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גר')

20 מנות/יחידות: תלוי בגודל העוגיות.

 

אופן הכנת המתכון

1. להקציף את הסוכר עם הביצים.
2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב (אם והעיסה דלילה יש להוסיף קמח שקדים בהדרגה). אין הכוונה לשקדים גרוסים אלא לקמח שקדים.
3. להכניס את העיסה לשקית זילוף עם פיה רחבה ולזלף על נייר אפייה בתבנית (אין צורך לשמן אותו לפני כן).
4. לאפות את העוגיות בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה. מתקבלות עוגיות בוטנים לפסח טעימות ביותר!

*הערה:

נצמדתי תחילה לכתוב, אך המתכון לא מדויק, והעיסה  יצאה דלילה מדי, הוספתי  יותר שקדים ובוטנים ממה שרשום במתכון, עד שקיבלתי עיסה דביקה משהו שנוחה לזילוף, 

 הבוטנים והשקדים שהוספתי כדי להסמיך, לא היו קלויים

התוצאה: עוגיות טעימות ופריכות

 

                    

  

 

                            תמונה קבוצתית עם החברים הכשל"פים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×¢×?×?×?×?×? ×?×?×?× ×?ם ל×₪ס×?

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת