88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סברינות אישיות בסירופ תפוז

05/05/2019
סברינות אישיות בסירופ תפוז

סברינות אישיות בסירופ תפוז

 

מצרכים:  (לחצי כמות ראו בסוגריים):

3 כוסות קמח + 20 גרם שמרית מערבבים (1+1/2 כוסות קמח + 1 כפית שמרים יבשים)

מוסיפים 4 כפות סוכר מערבבים (2 כפות סוכר)

מוסיפים 4 ביצים + קורט מלח  (2 ביצים + קמצוץ מלח)


במיקרו מחממים מעט 1 כוס חלב .(1/2 כוס חלב)
ובקערה לחוד 150 גרם חמאה ממיסים ומערבבים עם החלב, (75 גר' חמאה)

מוסיפים לקמח מערבבים 5 דקות עד שזה חלק ונוזלי.
שמים להתפחה שעה במקום חמים.
לוקחים תבנית שמיועדת לסברינה משמנים אותה עם חמאה מומסת.
אחרי שעה מורידים את העיסה על ידי ערבוב שמים בשקית זילוף ומזלפים שלושת רבעי גובה מהשקעים,

מתפיחים עוד 40 דקות .
מחממים תנור ל 180  (170 מעלות) מעלות ואופים עד שזה מוזהב

סירופ תפוז

לסירופ:

5 כוסות מים (1200 מ"ל)

½ 2 כוסות סוכר (500 גרם)

1/2 תפוז פרוס לפרוסות (כולל הקליפה)

1 כף תמצית וניל

1 כף תמצית רום (או 1/2 כוס רום אמיתי)

משרים בו את הסברינות ומצננים:

בסיר רחב מחממים מים+½ 2 כוסות סוכר +פרוסות תפוז על אש בינונית עד שהסוכר נמס.

מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.

מסירים מהאש ומוסיפים תמצית וניל ותמצית רום (או רום אמיתי). שומרים כוס מהסירופ בצד, להגשה.

טיפ: נשאר סירופ? העבירו לצנצנת והקפיאו, הוא מצויין למריחה על כרוכיות (שטרודלים), עוגות שמרים עוגיות שמרים וכד'

לקצפת ולדובדבנים:

2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל), 38%

5 כפות סוכר (60 גרם)

2 כפות אינסטנט פודינג וניל (20 גרם)

18-16 דובדבנים מסוכרים, לקישוט, (לא חייבים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת