66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לאלי

עולם הפנאי

דג לברק עם משאווייה של שף אבי ביטון

דג הלברק נחשב לדג איכותי  מאוד, הוא פופולרי במסעדות יוקרה ומיטב השפים מכנים אותו “מלך הדגים”. הוא עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6, בשרו רך ועדין והוא מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה. 

חברת אחוה, יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים לרגל חג הפסח מנת דג פיקנטית,  צבעונית וחגיגית, שתהווה מנה ראשונה או עיקרית נפלאה בשולחן הסדר לאוכלי קטניות:


דג לברק עם סלט משאווייה וטחינה

 

דג לברק עם סלט משאווייה וטחינה - אחוה והשף אבי ביטון צילום אבי ביטון

 

מצרכים (ל-2 מנות):

 

1 דג לברק שלם
2 כפות שמן זית
רבע כפית מלח ים
חצי לימון
לסלט:
1 בצל
4 עגבניות מגי
1 פלפל חריף
חצי כוס טחינה גולמית אחוה

 

אופן הכנה:

1. מתבלים את הדג במלח וצולים על הגריל או בתנור כ-5 דקות מכל צד.
2. פורסים את העגבניות, הבצל והפלפלים החריפים לקוביות וצולים אותם גם כן עד שמתרככים. חותכים לחתיכות קטנות ומועכים אותם מעט ומערבבים.
3. מתבלים במלח גס, פלפל ומעט לימון ומוסיפים מעל את הטחינה הגולמית.

 

חג שמח..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל לאלי בילוי תרבות אלא אם צויין אחרת