88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קרם ברולה

21/03/2019
קרם ברולה

 

קרם ברולה

בתמונה למעלה השתמשתי בסוכר חום ובגריל התנור

בתמונה למטה השתמשתי בסוכר לבן רגיל וברנר שלוקח בגדול  בנראות וגם בטעם

 

 

 

האפיה נעשית בכלים חסיני חום, 

 הכמות  ל- 2 - 3 מנות, בהתאם לגודל הכלי

1 שמנת מתוקה,

 3 חלמונים,

 1/4 כוס סוכר,

1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:

בקערה + מטרפה ידנית:

לערבב חלמונים + סוכר,

להוסיף כפית תמצית וניל, לערבב,

 להוסיף שמנת מתוקה , בזרם אטי ותוך ערבוב,

 להניח צלוחיות חסינות חום בתבנית פיירקס  עמוקה,

לחלק את הבלילה בצורה שווה,  ב- 2-3 צלוחיות,

 לצקת מים רותחים בחצי גובה התבניות,

 לאפות 140 מעלות כשעה,

מצננים,

 מעבירים לשעה במקפיא, מכוסה בניילון נצמד (כל צלוחית בנפרד),

 מפזרים בכל צלוחית כפית סוכר לבן (עדיף !) או חום,

 ובעזרת ברנר מקרמלים את הסוכר עד שנמס,

*לחילופין, ולמי שאין ברנר,

 להלהיט ספירלת גריל התנור, ולהניח בשלב מתחת את הצלוחיות עד להתכת הסוכר וקירמולו.

להגשה, מניחים תות חתוך לפלחים חופפים בצד, על הקרם ברולה

   

 קרדיט: שטרודל    

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת