88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כרובית ותפוחי אדמה בתנור

21/03/2019
כרובית ותפוחי אדמה בתנור

כרובית ותפוחי אדמה בתנור

 

 4 תפוחי אדמה מהזן האדום, לשטוף היטב,

 לחלק לשמיניות , 

לקלף בצל בינוני, לחלק לשמיניות ולהוסיף לתפוחי אדמה,

לבשל  יחד, במים מומלחים קלות כ- 10 דקות ולסנן.

 

*ראש כרובית לבן ללא כתמים שחורים,

ללא עלים,  להשרות במים + מלח גס  ל- 30 - 40 דקות

, לודא שאין לכלוך וחרקים, או שאר מזיקים.

לבשל את ראש הכרובית כ- חמש דקות במים מומלחים,  לסנן,

 להכין את הציפוי לראש כרובית:

**אם ראש הכרובית גדול אפשר לחצות אותו באמצע. לשני חלקים.

 2 כפות מיונז + 1.5 כפות אבקת מרק בצל, (או לפי הצורך בהתאם לגודל הכרובית), לערבב למרקם משחתי סמיך (כמו טחינה סמיכה), למרוח את ראש הכרובית מלמעלה , ומתחת בין הפרחים, 

 לרפד תבנית בנייר אפיה,

 להניח את הכרובית באמצע, ומסביבה את תפוחי האדמה מתובלים, 

לתיבול תפוחי האדמה:

לסנן את תפוחי האדמה מהמים,

 לפזר כפית פפריקה,

 1/4 כפית פלפל שחור גרוס,

 ושלוק נדיב של שמן זית,

 לערבב בהקפצה בסיר שבו בושלו,

 ולצקת מסביב לכרובית

לאפות עד הזהבה 200 מעלות אמצע תנור,

 במהלך האפיה להפוך את הכרובית לצד שני, להזהבה שווה.

  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת