00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

פשטידת קישואים וברוקולי עם גבינות 5%

פשטידה קלה ומהירת הכנה ,

2 קישואים גדולים מגורד גס

ראש ברוקולי בנוני טרי  - 1 יחידה

3 בצים

8 כפות קמח תופח מאליו

מלח - כפית שטוחה (לפי הטעם )

פלפל שחור  - 1/4 כפית

אגוז מוסקט  1/4 כפית 

כף שמן זמית

שמיר  קצוץ - 3/4 כוס חד פעמי

גבינה לבנה 250 גר'  - 5 אחוז

גבינת קרם שמנת  250 גר' - 5 אחוז

ספרי שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה :

1. לבשל את הברוקולי כפרחים מופרדים  במים רותחים כ - 10 דקות ולסנן ולקרר.

2. את הקישואים יש לגרד בפומפיה גסה ולהניח בקערה.

3. בקערה יש להניח את הקישואים + הברוקולי  + הגבינות + המלח והפלפל שחור + הקמח  ולערבב היטב

4. לשמן בעזרת הספרי שמן את התבנית ולהניח את המילוי .

5. בתנור שחומם מראש 180 מעלות 60 דקות עד השחמה .

6. מומלץ להגיש לאחר קירור כשעה במקרר .

בתאבון .

 

**** אפשר לנצל את סוגי הגבינות שיש בבית 

      לשנות את סוגי הירקות לדוגמא  , כרובית במקום ברוקולי , פלפלים , פטריות וכדומה

**** הפשטידה דלת קלוריות

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת