88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים

עוגת תפוזים

חומרים:
6 ביצים מופרדות
1 ורבע כוס סוכר
1 א.אפיה
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
כף גדושה של פריגת קפוא תפוזים מעורבב בכוס מים
או כוס מיץ תפוזים
גרד של תפוז שמן מגורד גס
טיפה מלח
2 וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים/ הלבן במהירות בנונית
להוסיף את הסוכר לאט לאט
ואז להגביר מהירות במקסר
להמשיך ולהוסיף לאט לאט
ביצה אחר ביצה את החלמונים
ולהנמיך מהירות שלא תשבר הבלילה
להוסיף בהדרגה את השמן
ואז לסרוגין את מיץ התפוזים
והקמח...(את הקמח לערבב תחילה בקערה עם א.אפיה וס.וניל)
לא חייבים לערבב הרבה
אפשר לכבות את המקסר
ולערבב בעדינות את הסוף עם מרית
לקחת תבנית סיר פלא
לרסס עם ספרי שמן
לצקת את הבלילה
אפייה באמצע התנור, חום 160 מעלות טורבו,כ- 45 - 55 דקות  העוגה תעלה לגובה לאט לאט, 
את העוגה אפשר לאפות בכל תבנית גם מרובעת .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת