2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

טורטיה במילוי תרד וגבינות אפויה בתנור

01/03/2019

ארוחת ערב נהדרת ומהירה להכנה שכולם אוהבים ,

טורטיות ממולאות תרד וגבינות אפויות בתנור ,אפשר למלא ברוטב פיצה וגבינות ,

אפשר טונה תירס וביצה קשה ,אפשר בבשר טחון מטוגן ומתובל ולהגיש עם רוטב ,

אפשר תפוחי אדמה מבושלים מעוכים לפירה עם בצל ופטריות מטוגנות ,הכל טעים

מאוד וקל להכנה ,תהנו .

מצרכים :

חבילה טורטיות גדולות 8 יחידות

מצרכים למילוי :

קופסא עלי תרד

1 בצל קצוץ דק

250 גרם גבינה בולגרית מפוררת

100 גרם גבינת פרמזן /קשקאבל /צהובה

מלח

פלפל שחור גרוס

1 ביצה

מעט שמן

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את התרד לסנן לקצוץ דק ,

במחבת לאדות את הבצל עם מעט שמן עד שהבצל הופך להיות שקוף

להוסיף את התרד לאדות לתבל מלח פלפל שחור גרוס להסיר מהלהבה לקרר ,

להוסיף את הגבינות לערבב .

לקחת טורטיה לחצות לחצי לשים בצד מילוי בנדיבות למרוח בקצוות ביצה טרופה

לקפל קצוות להדביק ,אפשר להשאיר טורטיה שלמה לשים מילוי בקצה הקרוב אלינו

ולגלגל להדביק עם הביצה את הקצוות .להניח את הטורטיות על תבנית מרופדת

בנייר אפייה ,למרוח ביצה טרופה לפזר שומשום ,להתיז מעט שמן זית על כל טורטייה

לאפות בתנור בחום 180 מעלות כ15-20 דקות עד שהטורטיות פריכות וזהובות

 

:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת