66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת טריקולד

28/02/2019
עוגת טריקולד

 

המצרכים:

שכבה א':

200 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

5 חלמונים

5 חלבונים

קורט מלח

 

שכבה ב':

2 קופ' שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

100 גרם שוקולד לבן מומס

 

שכבה ג':

1 קופ' שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד חלב מומס

 

לקישוט:

50 גרם שוקולד מריר מומס

קליק

 

אופן ההכנה:

שכבה א':

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

- להמיס בבן מארי/מיקרו את השוקולד ביחד עם השמן.

- להעביר לקערה ולהוסיף את הסוכר ולערבב.

- להוסיף את החלמונים ולערבב היטב.

- להקציף את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצף קשה.

- לאחד עם תערובת השוקולד ב- 3 פעמים בתנועות עיטוף.

- לשמן תבנית 24,לשפוך את התערובת לתוכה ולאפות במשך 30-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. לקרר היטב.

שכבה ב':

- להקציף את כל המצרכים ביחד עד לקבלת קצפת יציבה.

- לשים שקף מסביב לדפנות העוגה.

- לשפוך את הקצפת על שכבה א' ,ליישר ולהכניס למקפיא למשך שעה.

שכבה ג':

- להקציף היטב את כל המצרכים.

- להוציא את העוגה מהמקפיא ולשפוך את הקצפת.

- ליישר את החלק העליון ולהכניס למקפיא לשעה.

- לשים 50 גרם שוקולד בתוך שקית ולהכניס לכוס מים רותחים עד שנמס.

- לעשות חור בקצה השקית ולזלף על נייר אפיה צורות. לתת להתייבש בחוץ או אפשר להכניס למקפיא לכמה דקות.

- להוציא את העוגה. לשים את הקישוט שוקולד במרכז העוגה ומסביב לקשט בקליק.

 

**לפרווה להחליף את השמנת מתוקה בקצפת צמחית,את השוקולד חלב במריר ושוקולד לבן יש פרווה של חברת כרמית.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת