66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אצבעות בצק שקדים וקרם

07/02/2019
אצבעות בצק שקדים וקרם

בס"ד

 

המצרכים לבצק:

200 גרם קמח מנופה

175 גרם שקדים טחונים

175 גרם אבקת סוכר

200 גרם חמאה/מחמאה קרה חתוכה לקוביות

1 חלמון ביצה

 

לקרם:

500 גרם שמנת מתוקה להקצפה/קצפת צמחית

5 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

לזריה- אבקת קקאו

אופן הכנת הבצק:

- להכניס את כל מצרכי הבצק מלבד החלמון למעבד המזון ולעבד עד לקבלת פירורים.

- להוסיף את החלמון ולעבד רק עד לקבלת בצק אחיד.

- לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.

- לחמם תנור ל- 180 מעלות.

-  לרדד בין שתי ניירות אפיה את הבצק לעובי של חצי ס"מ.

- לחתוך את הבצק למלבנים ברוחב של 2 ס"מ (או יותר איך שרוצים).

- לאפות עד להזהבה (נאפה מהר מאוד לשים לב שלא ישרף בערך בין 8-10 דקות)

- להקציף את הקצפת ביחד עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

- להניח מלבן בצק על משטח העבודה, לזלף מהקצפת ולהניח מלבן נוסף מעליו ושוב קצפת.

- לזרות קקאו ולהכניס למקרר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת