אצבעות בצק שקדים וקרם

בס"ד
המצרכים לבצק:
200 גרם קמח מנופה
175 גרם שקדים טחונים
175 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה/מחמאה קרה חתוכה לקוביות
1 חלמון ביצה
לקרם:
500 גרם שמנת מתוקה להקצפה/קצפת צמחית
5 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
לזריה- אבקת קקאו
אופן הכנת הבצק:
- להכניס את כל מצרכי הבצק מלבד החלמון למעבד המזון ולעבד עד לקבלת פירורים.
- להוסיף את החלמון ולעבד רק עד לקבלת בצק אחיד.
- לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
- לחמם תנור ל- 180 מעלות.
- לרדד בין שתי ניירות אפיה את הבצק לעובי של חצי ס"מ.
- לחתוך את הבצק למלבנים ברוחב של 2 ס"מ (או יותר איך שרוצים).
- לאפות עד להזהבה (נאפה מהר מאוד לשים לב שלא ישרף בערך בין 8-10 דקות)
- להקציף את הקצפת ביחד עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
- להניח מלבן בצק על משטח העבודה, לזלף מהקצפת ולהניח מלבן נוסף מעליו ושוב קצפת.
- לזרות קקאו ולהכניס למקרר.
הוספת תגובה
תגובה אחת