11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גלית מספרת

ברמונדי שלם אפוי עם שומר

ברמונדי שלם אפוי עם שומר

מקור המנה הוא מתכון קלאסי ממטבח צרפתי. השילוב בין טעמו העדין של הדג לשומר ויין לבן עובד נפלא והתוצאה היא מנת דג עסיסית וטעימה.  

מתכון של פאולין שובל ל-6-4 מנות:

קרדיט צילום: איל גרניט

1 דג ברמונדי טרי שלם

4-3 ראשי שומר פרוסים דק

1 כוס יין לבן יבש

3-2 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

3-2 ענפי רוזמרין

4-3 שיני שום מעוכות

אופן ההכנה:

שוטפים את הדג היטה ומייבשים. מחממים תנור ל-140 מעלות.

שמים את הדג על גבי מגש האפייה, יוצקים מעל את זמן הזית, מתבלים במלח ופלפל ומורחים את הזמן על כל הדג, גם בחלקו הפנימי.

ממלאים את הדג בשומר וברוזמרין עם השום ויוצקים פנימה את היין. מכניסים לתנור ל-25-20 דקות עד שהדג מוכן. לקראת סוף ההכנה, מעלים את החום ל-250 מעלות במצב גריל ונותנים "מכת חום" במשך 4-3 דקות על מנת לקבל הזהבה יפה. מגישים חם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל galitn24 אלא אם צויין אחרת