88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות מכונה מרוקאיות

22/01/2019
עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה מרוקאיות

 

מרכיבים

  • להצלחת המתכון חשוב להשתמש בכוסות ובכפות מדידה אוניברסליות.

  • 6 כוסות קמח לבן מנופה.

  • 2 שקיות אבקת אפייה.

  • 1 חבילה (200 גרם) של מחמאה מומסת או 1 חבילה (200 גרם) של חמאה מומסת, (דודה איריס עושה את העוגיות תמיד עם חמאה מומסת).

  • 1 כוס שמן קנולה.

  • 1 וחצי כוס סוכר.

  • 2 שקיות סוכר וניל.

  • 1 כוס מיץ תפוזים.

  • 1 כוס שומשום.

  • 1/4 כוס קוקוס.

אופן ההכנה:

  • 1

    בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי העוגיות ולשים עד לקבלת בצק אחיד ונוח.


  • 2

    מתקינים על המכונה את המטחנה עם החלק שמעצב את העוגיות.

  •  

  • 3

    מעבירים למכונה חלק מהבצק ודוחסים אותו פנימה, חותכים בעזרת מספריים סרט באורך של כ- 15 ס"מ וסוגרים בזהירות לעיגול או פשוט להניח את העוגייה ללא סגירה לעיגול.


  • 4

    מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  •  

  • 5

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 15 עד 20 דקות או עד להזהבה.


  • 6

    זה הזמו להתאפק!! חשוב לקרר היטב את העוגיות לפני הכנסתן לקופסה אחרת הן מתפרקות!!!

  • קרדיט מתכון: דודה איריס

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת