88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שוקולד צ'יפס עוגיות פיצוץ

30/01/2019
שוקולד צ'יפס עוגיות פיצוץ

שוקולד צ'יפס - עוגיות פיצוץ

מרכיבים:

2 ביצים,

1/2 כוס סוכר,

250 גר' שוקולד מריר,

2 כפות שמן,

 3/4 כוס קמח תופח

3/4 כוס אגוזי מלך גרוסים,

1/4 כפית מלח,

לפיזור מעל בתבנית: נטיפי שוקולד מריר / לבן

אופן הכנה:

 1. בקערת המיקסר להקציף במהירות גבוהה 12 דקות את הביצים השלמות + 1/2  כוס סוכר,

לקצף יציב ותפוח,

2. במיקרו להמיס  בפולסים של 35 שניות, שוקולד מריר + 2 כפות שמן,

3. לערבב שוקולד עם הביצים והסוכר המוקצפים,

4. להוסיף את המלח, (הוא זה שעושה את הפיצוצים והבקיעים בעוגיות),

להוסיף אגוזים + קמח לערבב היטב,

5. לרפד תבנית תנור שטוחה בנייר אפיה,

6. לשים כפית מהבלילה, בכל פעם, (לעבוד עם שתי כפיות),

לפזר נטיפי שוקולד לבן + מריר ולנעוץ בעדינות בבצק (שמתי שניים מכל צבע),

7. לאפות בחום 170 מעלות,

בדיוק 12 דקות,

 לקרר היטב,

 לאחסן בכלי אטום!

 

       

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת