55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בלינצ'ס עם בשר ברוטב קרם קוקוס

13/01/2019
בלינצ'ס עם בשר ברוטב קרם קוקוס

המצרכים לבלינצ'ס:

 

2 כוסות קמח

1 א.אפיה

2 ביצים גדולות

2.5 כוסות מים

1 כפית סוכר

1/4 כפית מלח

2 כפות שמן

חב' כוסברה קצוצה

 

למלית:

500 גרם בשר טחון

1 בצל גדול קצוץ

5 שיני שום כתושות

מלח,פלפל שחור

1 כפית כמון

קמצוץ קינמון

1 כפית פפריקה מתוקה 

חופן צנוברים

צרור כוסברה קצוצה

 

המצרכים לקרם:

1 קופ' פטריות טריות (אפשר גם מקופסא) פרוסות

1 פחית קרם קוקוס

1 כף גדושה אבקת מרק פטריות

מלח,פלפל שחור גרוס

1/4 כוס מים רותחים

 

אופן הכנת הבלינצ'ס:

- להכניס את כל המצרכים לבלנדר ולערבל עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.(עדיף להעביר דרך מסננת לקבלת תערובת חלקה).

- לשמן מחבת בתרסיס שמן.

- ליצוק מחצית ממצקת גדולה או מצקת קטנה שלמה למחבת החמה, לנענע את המחבת עד שיתקבל עלה דק, לטגן עד שנוצרות בועות על הבלינצ'ס להפוך ולטגן את הצד השני.

- להוציא ולקרר.

אופן הכנת המילוי:

- לטגן את הבצל עד להשחמה קלה.

- להוסיף את הבשר ולטגן עד שמשנה את צבעו.

- להוסיף את השום,הצנוברים והתבלינים לערבב ולהוסיף את הכוסברה.לכבות את הגז.

- לשטח עלה בלינצ'ס על משטח עבודה, למלא בכף מלאה מהמלית,לקפל את הקצוות כלפי פנים ולגלגל.

- להניח בתבנית מרובעת.

- לפזר את הפטריות הפרוסות על הבלינצ'ס.

- בקערה לערבב את כל מצרכי הקרם ולשפוך על הבלינצ'ס.

- להכניס לאפיה של כרבע שעה עד להשחמה קלה בחום של 200 מעלות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת