88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פיצוחים קלייה בבית

פיצוחים קלייה בבית

 פיצוחים

קלייה בבית

 

 

 לחמם תנור אפיה על טורבו 170 מעלות

כל סוג של אגוזים או גרעינים מכינים בתבנית נפרדת  בגודל בהתאם לכמות,  

זאת כדי שהקלייה תהיה אחידה ,

באפיה על טורבו, אפשר לשים בתנור  כמה תבניות בו זמנית 

 שמים בקערה מלח דק, מרטיבים מעט במים ומערבבים,

מוסיפים את האגוזים  / או הגרעינים, מערבבים  ושמים בתבנית

מכניסים לתנור,

 במהלך הקלייה לערבב מדי פעם, ולקראת הסוף לטעום אם מוכן לטעמכם, 

להוציא שמוכן, לקרר היטב בתבנית,

לאחסן בצנצנת עם סגירה טובה,  לשמירת הטריות והפריכות

 

                  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת