1919
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

בראוניז פאדג' אגוזים

08/01/2019

מי לא אוהב שוקולד כמעט כולם אוהבים ,עוגת פאדג' שוקולד בשילוב אגוזים ,

הכי טעימה שיש, מרקם קרמי פדאג' בתוך העוגה והחלק העליון קריספי שהאגוזים

מוסיפים ,עוגה נהדרת ב10 דקות .

מצרכים:

150 ג` חמאה
150 ג` שוקולד מריר,  

להמיס במיקרו בפולסים לערבב עד למרקם חלק

להוסיף לקרם שוקולד :
1 כוס+ כף שטוחה סוכר
1/3 כוס סוכר חום
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל אמיתית
2/3 כוס קמח רגיל
2 כפות נס-קפה
  קורט מלח

3/4 כוס אגוזים קצוצים גס .(מוסיפים בסוף)

אופן הכנה :

לערבב את כל המצרכים עם קרם השוקולד חוץ מהאגוזים שאותם 

נוסיף אחרי ששפכנו את הבלילה לתבנית נפזר את האגוזים מלמעלה 

מעבירים לתבנית מלבנית בינונית 20/30  מרפדים בנייר אפייה

אופים בתנור שחומם מראש ל- `175 כ- 20 דק`

 מקררים היטב.  חותכים לקוביות .

אפשר להכין את הבראוניז גם בגירסת פרווה וכשרים לפסח ,

מחליפה את החמאה במחמאה ,ואת הקמח

באותה כמות לקמח מצה לעוגה .

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת