00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

מאפינס שוקולד ציפס

30/12/2018

 

 

 

מאפניס שוקולד ציפס המתכון מבוסס מאתר השף הלבן אני ערכתי כמה שינויים קטנים להכנת פרווה.:

שמתי סוכר לבן ,(כי לא היה לי חום)במקום חלב שמתי מיץ תפוזים טבעי , ובמקום חמאה 3/4 כוס שמן.

הוספתי לתערבת גם גרידת תפוז.(את העטרות נייר למאפניס שימנתי קלות)

 

חומרים:

  • 2 כוסות קמח
  • שליש כוס סוכר לבן
  • שליש כוס סוכר חום
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • חצי כפית מלח
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס חלב
  • 3/4 חמאה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 200 גרם שוקולד צ'יפס

  • הכנה: 
    • מחממים מראש תנור לחום בינוני מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח בקערה אחרת טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית וניל מוסיפים את החומרים הנוזליים לחומרים היבשים ומערבביםמוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים את כל החומרים ביחדמחלקים את התערובת למנות וממלאים את השקעים בתבנית.

       אופים כ- 15 20 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי (.(תלוי בתנור

       

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת