88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת סברינה

עוגת סברינה

עוגת סברינה  

 

                                   

(בתמונות חצי כמות  מהרשום במתכון, מתאים לתבנית פיירקס מרובעת קטנה)

סירופ:

 כוס סוכר + 3 כוסות מים + 2 בקבוקי תמצית רום (מי שלא אוהב כל כך חזק יכול להפחית , הרום מאוד דומיננטי ומוסיף).

להרתיח 10 דקות (על אש קטנה לא מכוסה), ולקרר,

לעוגה:

לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות 

להקציף 5 חלבונים + 1/2 כוס סוכר, לקצף יציב,

 להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים + 3/4 כוס קמח תופח + 5 כפות סולת

להכניס לתנור 15 דקות 

להוציא מהתנור, לעשות חורים עם קיסם על פני כל העוגה,

 לשפוך מעל את הסירופ, ולחכות שייספג, והעוגה תתקרר ,

לציפוי:

להקציף 2 שמנת מתוקה 38% + 2 כפות סוכר,

 למרוח על העוגה הקרה

בהגשה לקשט עם דובדבן / או תותים לפי בחירה

 

    

קרדיט ירדנה ג'נאח         

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת