88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קליפות תפוזים מסוכרות - אסנת סלע

cheekyקליפות תפוזים מסוכרות 

×?מ×?× ×? ×?×?×?ל×? ל×?ל×?ל: ????×ž×?×?ן????

עכשיו העונה , וזה הזמן להכין ממתק נוסטלגי

קליפה מ-2 תפוזים, חתוכה לרצועות דקות,

 

×?מ×?× ×? קש×?ר×?

 לשים בסיר עם כמות גדולה של מים, ולהרתיח.

 

×?×?צא×? ×?מ×?× ×? ×¢×?×?ר ×?מ×?× ×? ×?×₪×?×?×?ם

לסנן לשפוך את המים, ולחזור על הפעולה שלוש פעמים (להוצאת המרירות),

להשאיר את הקליפות במסנננת ובינתיים:

להרתיח 1.5 כוסות מים + 1.5 כוסות סוכר, לערבב עד שהסוכר נמס, ולתת לסירופ להצטמצם קצת,

 להוסיף את קליפות התפוזים המסוננות לסיר עם הסירופ, לבשל ברתיחה עדינה כ-30 עד 40 דקות

לחמם תנור אפיה ל- 120 מעלות טורבו!!,

להכין תבנית תנור גדולה מרופדת נייר אפיה,

להוציא את קליפות התפוזים עם כף מחוררת  ולפזר בתבנית במרווחים שלא ידבקו,

ליבש בתנור , 

×?מ×?× ×? קש×?ר×?

לגלגל בסוכר ולהעביר לתבנית נקיה עם נייר אפיה, במרווחים שלא ידבקו, לייבוש נוסף

×?×?צא×? ×?מ×?× ×? ×¢×?×?ר ×?מ×?× ×? ×?×₪×?×?×?ם

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת